Nyhetsartiklar & events

Ta del av det senaste som sker på Axians. Här finner du information om kommande events vi bjuder in till och inlägg om aktuella ämnen inom IT-branschen som vi får frågor på och mycket mer!

Webinar

ServiceNow Knowledge 2024 Webinar

ServiceNow har precis haft sin årliga konferens #Knowledge 24 i Las Vegas. Självklart har Axians ServiceNow-specialister varit på plats. Vi har spelat i ett webinar där vi delar med oss av alla nyheter och insikter som är värt att känna till från evenemanget.
Läs mer
Miljö

Förnyat 14001 certifikat!

Vi är otroligt glada över vårt förnyade certifikat för ISO 14001 som handlar om miljöledning. För att en organisation ska få ett ISO 14001-certifikat krävs följande: -Organisationen har eller skapar ett ledningssystem som uppfyller kraven i ISO 14001:2015. -Systemet är en naturlig del av organisationens dagliga verksamhet Systemet är beskrivet och underhålls löpande -Att verksamheten blir granskad mot kraven i ISO 14001:2015 av ett ackrediterat certifieringsorgan
Läs mer
Evenemang

ServiceNow-event hos Axians 3 juni 2024

Den 3 juni vill vi bjuda in dig till vårt seminarium om ServiceNow, där vi kommer att fokusera på Governance, Risk, and Compliance (GRC) samt Strategic Portfolio Management (SPM).
Läs mer

Axians x våra kunder

Hör våra kunder berätta om varför de valt oss som sin IT-partner.

Se våra videos och webinarier här

Kunskapsbank

Läs om aktuella ämnen som vi tror kommer att ha en stor marknadspåverkan.

Miljö

Hållbarhetsrevolutionen: ESG och dess roll i affärsvärlden 

Vi vill ju alla värna om vår kära planet. Det gör att organisationer och verksamheter ställs inför ökade krav på hållbarhet och ansvarsfull hantering av klimat- och miljöfrågor. Förutom lagkrav förväntar sig anställda, kunder, leverantörer och partners att företag tar dessa frågor på allvar.
Läs mer
Cybersäkerhet

NIS2

NIS2-direktivet står för Network and Information Security och är ett EU-direktiv som är utformat för att höja nivån på cybersäkerheten i EU-länderna.
Läs mer

IT och telekom med omtanke

Axians Whitepapers

Läs alla whitepapers som Axians skapat själva och tillsammans med våra kunder.

Läs våra whitepapers här

IT-ordbok

Viktiga IT-begrepp enkelt förklarat

Kontakta oss!

Har du ett projekt? En fråga? Är du intresserad av våra lösningar? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig så snart som möjligt.