Nyhetsartiklar & events

Ta del av det senaste som sker på Axians. Här finner du information om kommande events vi bjuder in till och inlägg om aktuella ämnen inom IT-branschen som vi får frågor på och mycket mer!

Evenemang

Axians Invitational den 6e september

Förra året blev en succe och snart är det dags igen! Den 6e september drar vi igång Axians årliga Golftävling: Axians Invitational.
Läs mer
Axians

Våra axiansare berättar: Andrea

Vi på Axians vill dela med oss av varför våra medarbetare vill vara en del av vårt team!  Vi är stolta över att skapa en arbetsmiljö där välbefinnande och karriärutveckling står i fokus. För att ge er en inblick i vår vardag, har vi samlat berättelser från våra medarbetare om deras upplevelser och vad som gör Axians till en bra plats att arbeta på. Andrea berättar om hennes upplevelse  som ServiceNow Developer på Axians.
Läs mer
ITIL

Tre nyckelfaktorer för val av ärendehanteringssystem (ITSM-verktyg)

Varför behövs dessa system? I takt med att verksamheter expanderar, globaliseras och blir mer komplexa, växer även behovet av att strukturera, mäta och visualisera den alltmer intrikata verklighet vi måste hantera. Inga system kan fungera optimalt på egen hand. Vi behöver både människor och system för att utveckla, implementera och förvalta våra processer.
Läs mer

Axians x våra kunder

Hör våra kunder berätta om varför de valt oss som sin IT-partner.

Se våra videos och webinarier här

Kunskapsbank

Läs om aktuella ämnen som vi tror kommer att ha en stor marknadspåverkan.

Cybersäkerhet

NIS2

NIS2-direktivet står för Network and Information Security och är ett EU-direktiv som är utformat för att höja nivån på cybersäkerheten i EU-länderna.
Läs mer
ServiceNow

Att lyckas med ServiceNow – Axians visar vägen till framgång

ServiceNow är ett kraftfullt och mångsidigt ITSM-verktyg som kan revolutionera hur din organisation hanterar sina IT-tjänster. Hos Axians ser vi dagligen hur våra kunder drar nytta av ServiceNows-kapaciteter, vilket gör oss stolta och engagerade i att hjälpa ännu fler att lyckas med detta fantastiska verktyg. Precis som alla komplexa system har även ServiceNow sina utmaningar, men med rätt kunskap och stöd kan dessa övervinnas och verktygets fulla potential realiseras.
Läs mer
ITIL

Change Management/Enablement som det är tänkt

Att ha en välfungerande Change Enablement-process är avgörande för en högpresterande IT-organisation. Genom att fokusera på riskoptimering, samverkan med andra processer och anpassade ändringsmodeller kan vi hjälpa dig att uppnå högre tillgänglighet, färre oplanerade arbeten och fler lyckade ändringar.
Läs mer

IT och telekom med omtanke

Axians Whitepapers

Läs alla whitepapers som Axians skapat själva och tillsammans med våra kunder.

Läs våra whitepapers här

IT-ordbok

Viktiga IT-begrepp enkelt förklarat

Kontakta oss!

Har du ett projekt? En fråga? Är du intresserad av våra lösningar? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig så snart som möjligt.