Nyhetsartiklar & events

Ta del av det senaste som sker på Axians. Här finner du information om kommande events vi bjuder in till och inlägg om aktuella ämnen inom IT-branschen som vi får frågor på och mycket mer!

Evenemang

Axians roundtable: Hälso- och sjukvård i fokus

Den 25e april anordnar Axians ett roundtable i centrala Stockholm. Tillsammans under en eftermiddag och kväll kommer vi göra en djupdykning i teknologiska trender och möjligheter inom hälso- och sjukvården.
Läs mer
Webinar

Webinar om ServiceNow

Välkommen till Axians webinar, där vi avslöjar de mest betydelsefulla och värdeskapande möjligheterna i Washington DC. Få insikter om hur dessa förändringar kan omvandla sättet ni arbetar på i er organisation.
Läs mer
Webinar

Webinar tillsammans med Rapid7

Varmt välkommen till Axians och Rapid7's exklusiva webinarserie om risker och säkerhet – en möjlighet att fördjupa din förståelse för de centrala aspekterna inom dagens komplexa digitala landskap.
Läs mer

Axians x våra kunder

Hör våra kunder berätta om varför de valt oss som sin IT-partner.

Se våra videos och webinarier här

Kunskapsbank

Läs om aktuella ämnen som vi tror kommer att ha en stor marknadspåverkan.

Miljö

Hållbarhetsrevolutionen: ESG och dess roll i affärsvärlden 

Vi vill ju alla värna om vår kära planet. Det gör att organisationer och verksamheter ställs inför ökade krav på hållbarhet och ansvarsfull hantering av klimat- och miljöfrågor. Förutom lagkrav förväntar sig anställda, kunder, leverantörer och partners att företag tar dessa frågor på allvar.
Läs mer
Cybersäkerhet

NIS2

NIS2-direktivet står för Network and Information Security och är ett EU-direktiv som är utformat för att höja nivån på cybersäkerheten i EU-länderna.
Läs mer

IT och telekom med omtanke

Axians Whitepapers

Läs alla whitepapers som Axians skapat själva och tillsammans med våra kunder.

Läs våra whitepapers här

IT-ordbok

Viktiga IT-begrepp enkelt förklarat

Kontakta oss!

Har du ett projekt? En fråga? Är du intresserad av våra lösningar? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig så snart som möjligt.