Oavsett om du handlar online eller i butik

så förväntar sig kunderna den allra bästa och tryggaste shoppingupplevelsen för att våga satsa på ett varumärke och i slutändan handla. Därför krävs engagerade, interaktiva och integrerade digitala upplevelser som sätter kunden i fokus.
Våra lösningar, i kombination med djup förståelse för den internationella och lokala handelsindustrin, ser till så att återförsäljare förblir starka på en konkurrenskraftig marknad.

Teknik som förbättrar kundupplevelsen

Detaljhandeln har förändrats enormt mycket tack vare tekniken. Med hjälp av audiovisuella hjälpmedel, data och analysteknik samt core network innovation så kan butiksåterförsäljare interagera med och förstå sina kunder på ett effektivt sätt.

För att kunna konkurrera med pure play, e-handel och m-handelssajter, så måste återförsäljare erbjuda en integrerad upplevelse som fungerar både online och i butik.

Så här kan vi på Axians hjälpa detaljhandeln

Axians arbetar med återförsäljare över hela världen. Vi levererar ICT-strategier som stödjer handelsutvecklingen men som också möter kundernas förväntningar. Vårt mål är att skapa en enastående fysisk och digital upplevelse.

  • Nå ut till kunder med hjälp av detaljhandelsteknik

    På Axians prioriterar vi kundens integritet samtidigt som vi försöker erbjuda den bästa möjliga shoppingupplevelsen. Rätt upplevelse, rätt produkt, i rätt tid och till det rätta priset.

  • Uppnå konkreta resultat med hjälp av innovation

    Våra data- och beteendeanalysfunktioner hjälper till att förbättra kundens shoppingupplevelse. Detta åstadkommer vi genom att anpassa butikskampanjer och reklam med interaktiva och lockande skärmar baserade på viktiga kundinsikter. Det, tillsammans med geolokaliseringstjänster, gör att kampanjer och produktlayouter är maximalt optimerade och effektiva.

  • Global implementering med hjälp av våra kunniga experter

    För de återförsäljare som verkar över hela världen, eller funderar på att expandera, fungerar våra lösningar precis lika bra. Våra lokala och globala experter är inriktade på att hjälpa kunder följa landets regelverk och standarder för en optimal och problemfri integration. För din säkerhet och sinnesro är alla våra lösningar GDPR och dataskyddskompatibla.

Kontakta oss!

Har du ett projekt? En fråga? Är du intresserad av våra lösningar? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig så snart som möjligt.