Oavsett om du handlar online eller i butik

Förväntningarna från kunder är höga när det gäller att uppleva den allra bästa och mest pålitliga shoppingupplevelsen. Dessa förväntningar är nyckeln till att inspirera kunderna att våga satsa på ett varumärke och i slutändan fatta beslut om köp. För att möta dessa krav är det nödvändigt med engagerande, interaktiva och helt integrerade digitala upplevelser som är inriktade på att tillfredsställa kunden.

Våra innovativa IT-lösningar är utformade för att leverera dessa enastående digitala upplevelser. Genom att erbjuda expertis inom IT-säkerhet samt andra områden som IT-partner och IT-konsulter säkerställer vi att din verksamhet har en pålitlig IT-infrastruktur så att du kan fokusera på din kärnverksamhet och överlåta er IT-outsourcing till vårt kompetenta team på Axians.

Teknik som förbättrar kundupplevelsen

Detaljhandelslandskapet har genomgått en revolutionerande förändring tack vare framsteg inom teknologi. Från audiovisuella hjälpmedel till sofistikerade dataanalys i detaljhandeln och core network innovationer, erbjuder Axians lösningar som möjliggör för återförsäljare att effektivt interagera med och förstå sina kunder.

Genom att använda sig av vår avancerade retail teknologi, kan butiksägare inte bara förbättra kundupplevelse i e-handel men också skapa en rikare, mer engagerande in-store-upplevelse. Låt Axians ta hand om er IT-drift.

 

Vill du veta mer?
Kontakta oss för ett förutsättningslöst samtal!

Fredrik Karlsson
Sales Executive
fredrik.karlsson@axians.com
+46 (0)73 870 41 49

För att kunna konkurrera med pure play, e-handel och m-handelssajter, så måste återförsäljare erbjuda en integrerad upplevelse som fungerar både online och i butik.

Så här kan vi på Axians hjälpa detaljhandeln

Axians arbetar med återförsäljare över hela världen. Vi levererar ICT-strategier som stödjer handelsutvecklingen men som också möter kundernas förväntningar. Vårt mål är att skapa en enastående fysisk och digital upplevelse.

  • Nå ut till kunder med hjälp av detaljhandelsteknik

    På Axians prioriterar vi kundens integritet samtidigt som vi försöker erbjuda den bästa möjliga shoppingupplevelsen. Rätt upplevelse, rätt produkt, i rätt tid och till det rätta priset.

  • Uppnå konkreta resultat med hjälp av innovation

    Våra data- och beteendeanalysfunktioner hjälper till att förbättra kundens shoppingupplevelse. Detta åstadkommer vi genom att anpassa butikskampanjer och reklam med interaktiva och lockande skärmar baserade på viktiga kundinsikter. Det, tillsammans med geolokaliseringstjänster, gör att kampanjer och produktlayouter är maximalt optimerade och effektiva.

  • Global implementering med hjälp av våra kunniga experter

    För de återförsäljare som verkar över hela världen, eller funderar på att expandera, fungerar våra lösningar precis lika bra. Våra lokala och globala experter är inriktade på att hjälpa kunder följa landets regelverk och standarder för en optimal och problemfri integration. För din säkerhet och sinnesro är alla våra lösningar GDPR och dataskyddskompatibla.

Kontakta oss!

Har du ett projekt? En fråga? Är du intresserad av våra lösningar? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig så snart som möjligt.