Dagens studenter är morgondagens arbetskraft

Lärare och utbildare har en mycket essentiell roll i vårt samhälle. De vårdar de färdigheter som behövs för att våra studenter ska nå framgång. För att dessa färdigheter ska få en positiv inverkan på samhället är det viktigt att utrusta eleverna med rätt verktyg – redan idag.

Att förstå utbildningsbehovet

Oavsett land och utbildningssystem krävs en förståelse för både lärare och studenter för att kunna förse dem med en lämplig digital strategi och effektiva tekniska lösningar som förbättrar både undervisning och inlärning.

 

Vill du veta mer?
Kontakta oss för ett förutsättningslöst samtal!

Fredrik Karlsson
Sales Executive
fredrik.karlsson@axians.com
+46 (0)73 870 41 49

Såhär kan Axians hjälpa utbildnings- och forskningssektorn

  • Smarta samarbetsverktyg

    Genom att stärka interaktionen mellan lärare och elever med enhetliga kommunikationsverktyg så blir informationsutbytet mer effektivt. Dessutom blir hela organisationen mer attraktiv för framtida studenter. 
  • Tillgängliga utbildningsmedel

    Molnlösningar och on-demand-tillgång till onlinebibliotek gör att organisationens resurser är tillgängliga närsomhelst och varsomhelst. 
  • Förbättra tillgången till bredband

    Uppmuntra avlägset lärande och stöd via trådlöst och fiber, Axians ansluter campus för att ge säker och omedelbar tillgång till information och utbildningsresurser.
Sättet vi lär oss på har förändrats

Dagens generation växer upp i en teknikdriven värld

Utbildningsinstitutioner som är innovativa och gör rätt uppgraderingar erbjuder inte bara sina studenter den bästa grunden för lärande, utan förblir även konkurrenskraftiga.

EN GLOBAL FRAMGÅNGSSTRATEGI

Axians arbetar med alla intressenter inom utbildningssektorn – från början till slut

Vi arbetar med alla intressenter inom utbildningssektorn för att förstå skolans, universitetets eller högskolans behov. Först då kan vi definiera tekniklösningar för att utveckla en global  framgångsstrategi. Vi anpassar alla våra lösningar efter utbildningsbehovet.

 

Kontakta oss!

Har du ett projekt? En fråga? Är du intresserad av våra lösningar? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig så snart som möjligt.