Att förutse kundförväntningar och tillgodose dem med teknik

Positiva kundupplevelser kan göra stor skillnad för företag som vill förbli konkurrenskraftiga. Idag kan verksamheter skapa just detta med exempelvis AI-teknik och chatbots. Tekniska lösningar hjälper företag att utforma personliga kundupplevelser samt erbjuda rätt service och kundtjänst. Dessutom hjälper tekniken till att öka företagets kapacitet och effektivitet.

 

Vill du veta mer?
Kontakta oss för ett förutsättningslöst samtal!

Fredrik Karlsson
Sales Executive
fredrik.karlsson@axians.com
+46 (0)73 870 41 49

Företagsanpassade tjänster inom hotellindustrin

För att säkerställa snabb avkastning har Axians utformat flexibla och lönsamma kommunikationslösningar som hjälper hotellchefer att effektivt kunna sälja sina tjänster och samtidigt betjäna sina gäster på ett tillfredsställande sätt.

Så här kan Axians hjälpa besöksnäringen

Minska driftskostnader och kapitalkostnader

Tack vare dygnet-runt-tjänster samt automatiska lösningar för byggnader och telefonitjänster, kan vi stötta ditt företag när som helst på dygnet. 

Läs mer här

Hälsa dina gäster välkomna på bästa sätt

Med Axians smarta teknik kan hotell förbättra den övergripande logi-upplevelsen med IPTV-tjänster, VOD, WIFI samt anpassade och dynamiska skärmar i gemensamma utrymmen. Axians hjälper dig även att skapa professionella event med innovativa system och lösningar av alla dess slag. 

Läs mer här

Öka graden av kundnöjdhet och kundlojalitet

Erbjud dina gäster individanpassade tjänster med Axians innovativa lösningar. TIllsammans skapar vi integrerade röst-, data- och videolösningar, premiumapplikationer och tjänster samt IPTV-levereras on-demand.

Våra eminenta ingenjörer designar helhetsanpassade och företagsbaserade lösningar för din verksamhet

På Axians skapar vi lösningar som konvergerar med ett enda IP-nätverk. Det gör det möjligt att flytta röst-, data- och bildtrafik på ett integrerat och smart sätt – helt enligt dina förutsättningar och önskemål.

Kontakta oss!

Har du ett projekt? En fråga? Är du intresserad av våra lösningar? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig så snart som möjligt.