Digital teknik skapar nya möjligheter

Design, hantering och leverans av multimediainnehåll

För att på långt sikt kunna optimera användarupplevelser och kunna erbjuda de senaste tjänsterna måste interaktiviteten förbättras. Detta åstadkommer Axians genom innovativa och differentierande kommunikationsverktyg.

Sportarenor – kulturellt och ekonomiskt betydelsefulla mötesplatser

En samlingsplats för sportentusiaster såväl som musikfantaster och en idealisk marknadsföringsplattform för alla typer av evenemang. Arenor välkomnar sportevenemang och shower i världsklass. Här möts ett enormt antal deltagare och åskådare för att dela känslor och upplevelser med varandra och med omvärlden.

 

Vill du veta mer?
Kontakta oss för ett förutsättningslöst samtal!

Fredrik Karlsson
Sales Executive
fredrik.karlsson@axians.com
+46 (0)73 870 41 49

Med ökad satsning på rörlig media skjuter lagringen i höjden.

Så här kan vi hjälpa dig med dina utmaningar

Ett tillgängligt, pålitligt och interaktivt multimediainnehåll

En konvergerande telekominfrastruktur möjliggör distributionen av exklusiva mobilapplikationer som i sin tur förbättrar användarupplevelsen. Dessutom hjälper big data till att lyfta ditt företag och skapa kundlojalitet. 

Ljud och bild i världsklass

Med hjälp av exceptionella ljudsystem, LED-skärmar och videoprojektorer, som kopplas till innehållsservrar, levererar Axians en exklusiv besöksupplevelse. Dessutom implementeras spektakulära ljudsystem som bidrar till kraftfulla konserter och evenemang. Med ett högpresterande nätverk och effektiva kommunikationsverktyg hjälper Axians dig att skapa förstklassiga upplevelser.  

Moderniserade videokonferenser

För att kunna dela idéer och förslag på ett effektivt sätt så behövs attraktiva och användarvänliga kommunikationsenheter. Axians erbjuder sina kunder de senaste möteslösningarna med bland annat uppslukande bildkvalité vid videokonferenser och med moderna touch screen-system vid onlinemöten.

Exceptionella upplevelser oavsett enhet

Axians gör ditt innehåll tillgängligt på alla typer av enheter. Exempelvis webbhotell, servrar, IPTV, videolagring och mycket mer. Oavsett om du säljer varor eller vill erbjuda nya tjänster via en pålitlig WiFi-anslutning, så hjälper Axians dig med pålitliga och säkra kundapplikationer. 

Kundcase: Bonnierförlagen och Axians

Bonnierförlagens CIO berättar om varför de valt Axians som sin IT-partner.

Innovativa utställningar som engagerar

Axians har de senaste lösningarna inom audiovisuell utrustning och levererar förstklassigt innehåll on-demand. 

Väck nyfikenheten hos besökarna med hjälp av ett spännande och interaktivt innehåll som hjälper dem att enkelt förstå utställningen på egen hand. Innehåll on-demand gör det lätt för besökare att ta till sig informationen och engagerar besökare i alla åldrar med hjälp av HD-multimedia-skärmar och interaktiva utställningsstationer.

Axians utökar bredbandets kapacitet och täckning

Ett tillgängligt och pålitligt multiservicenätverk som kan utökas efter behov, och som klarar av hög trafik, är ett måste för många företag. Axians designar, integrerar och underhåller WiFi-infrastrukturer för optimal drift och rörlighet. Dessutom är det möjligt att sända media i HD.

Medie och kulturaktörer upptäcker nya intäktskällor och en mer engagerad publik

Idag kan medie och kulturaktörer, med relativt enkla medel, skapa anpassat innehåll för surfplattor, smartphones, datorer och TV-apparater. Innehållet har potential att nå ut till en enormt stor publik. Detta medför även vissa tekniska utmaningar när trafiken är hög. Axians erbjuder därför tjänster och expertis för att ta itu med dessa utmaningar och för att i slutändan förbättra kundernas digitala upplevelse.

 

Kontakta oss!

Har du ett projekt? En fråga? Är du intresserad av våra lösningar? Kontakta oss nedan så kontaktar vi dig så snart som möjligt.