Att möta datakraven från företag och konsumenter

Dagens operatörer och tjänsteleverantörer är pressade att kontinuerligt möta kraven från företag och konsumenter. Införandet av 5G för med sig stora möjligheter. Leverantörerna kan diversifiera tjänster och intäktskällor genom att erbjuda ny kapacitet till en bredare marknad, men det tillkommer även utmaningar. 5G kräver att man investerar i nätinfrastrukturer och uppdaterar och utökar dess kapacitet

Pålitliga datanät: En nödvändighet för hem och företag globalt

På Axians känner vi till de utmaningar leverantörer står inför när det gäller att tillhandahålla starka och pålitliga datanät. I en tid där IoT-teknik blir alltmer populärt ökar också kraven på nätverkskapacitet. Detta, i kombination med strävan efter lönsamhet, driver många operatörer att se mot 5G-lösningar som ett sätt att effektivisera och förbättra sina tjänster. Vi på Axians står redo att hjälpa till med övergången till en mer pålitlig och snabbare nätverkslösning.

 

Vill du veta mer?
Kontakta oss för ett förutsättningslöst samtal!

Fredrik Karlsson
Sales Executive
fredrik.karlsson@axians.com
+46 (0)73 870 41 49

Vi ger er verktygen för att kunna modernisera och optimera er infrastruktur

Axians stödjer operatörer, tjänsteleverantörer, transportinfrastrukturoperatörer och telekomföretag genom att erbjuda mobila och fasta nätverk, samt kabel- och satellit-tjänster, som är robusta och pålitliga. Axians har mångårig erfarenhet av att arbeta med globala, nationella samt regionala leverantörer. Vi hjälper dem optimera och modernisera deras infrastrukturer – oavsett storlek.

Axians mål är att hjälpa leverantörer att förbli konkurrenskraftiga i en snabbt utvecklande och krävande industri.

Så här kan Axians hjälpa operatörer och tjänsteleverantörer

Leverera effektiva B2B-tjänster

Fokusera på verksamhetens styrkor samtidigt som ni förbättrar era erbjudanden och säkerställer intäkter. Vi stödjer er med hjälp av WIFI-nätverk, omdirigering, omkoppling, digitala arbetsytor, videokonferenser samt internetsäkerhet

Fasta och mobila nätverk

Vi hjälper er designa, distribuera, underhålla och driva fasta och mobila nätverk. Vi hjälper även leverantörer med kärnnätverk och kantutrustning.

Telecom Infrastructure

Högsta säkerhetsnivå

För att säkerställa de högsta säkerhetsnivåerna bygger vi lösningar specifikt för CSPer som kräver mer robusta, tillförlitliga och säkra datacenter. Våra operatörsanpassade IT-säkerhetslösningar hjälper också leverantörer att uppfylla specifika datakrav och regleringsbehov i branschen.

Cybersecurity

Kontakta oss!

Har du ett projekt? En fråga? Är du intresserad av våra lösningar? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig så snart som möjligt.