IT-landskapen blir alltmer komplexa och för att kunna fortsätta vara effektiva, behöver företag och organisationer anamma en allt snabbare digitaliseringstakt. Samtidigt ökar säkerhetshoten från omvärlden och kraven på hållbar utveckling. Det är där vi på Axians kommer in i bilden.

Vi säkrar våra kunders informationstillgångar & levererar en förstklassig support: dygnet runt och året om. Vi utgår ifrån kundens bästa när vi presenterar våra lösningar och tror på valmöjligheter med lösningar som ger varje unik kund, mest effekt. Axians har därför byggt sin tjänsteportfölj på både egen IT-infrastruktur och på molnleveranser vilket gör att vi kan kombinera det bästa av två världar. Vi hjälper er oavsett om on-prem i er hall, i Axians datahallar, i molnet – eller i en hybridlösning av dessa alternativ.  Varje dag hjälper vi även våra kunder med digitaliseringen av affärsprocesser. Axians är partner med ServiceNow och vi är experter på att få plattformen att fungera på ett kostnadseffektivt sätt över hela sin livslängd.

 

Vår expertis

Som kund till Axians ska man känna sig trygg. Varje dag hjälper vi våra kunder att effektivisera och digitalisera sina verksamheter med hjälp av rådgivning, design, implementering, drift och förvaltning. Alltid med högsta fokus på säkerhet som vår främsta prioritet.  Vi utformar skräddarsydda lösningar för varje unik kund.
Vi hjälper kunder med:  

Det kan låta som en självklarhet, men att vara bäst i klassen när det gäller driftkvalitet och ansvarstagande är något som vi tar på största allvar.

Vi har de rätta kompetenserna

Förstärk er organisation med Axians erfarna IT-konsulter och säkra en smidig övergång till det digitala framtiden. Våra specialiserade konsulter erbjuder skräddarsydda IT-lösningar, från strategisk IT-styrning till molnstrategier och komplexa kommunikationsplattformar. Med spetskompetens inom Microsoft 365, Azure och ServiceNow levererar vi säkra och effektiva lösningar, samtidigt som våra experter agerar som pålitliga rådgivare för att förbättra och effektivisera er IT-verksamhet.

Nyheter och events

Upptäck och ta del av våra senaste uppdateringar om våra webinarier, inlägg, whitepapers, filmer, events och mycket mer.

Axians

Våra axiansare berättar: Andrea

Vi på Axians vill dela med oss av varför våra medarbetare vill vara en del av vårt team!  Vi är stolta över att skapa en arbetsmiljö där välbefinnande och karriärutveckling står i fokus. För att ge er en inblick i vår vardag, har vi samlat berättelser från våra medarbetare om deras upplevelser och vad som gör Axians till en bra plats att arbeta på. Andrea berättar om hennes upplevelse  som ServiceNow Developer på Axians.
Läs mer
ITIL

Tre nyckelfaktorer för val av ärendehanteringssystem (ITSM-verktyg)

Varför behövs dessa system? I takt med att verksamheter expanderar, globaliseras och blir mer komplexa, växer även behovet av att strukturera, mäta och visualisera den alltmer intrikata verklighet vi måste hantera. Inga system kan fungera optimalt på egen hand. Vi behöver både människor och system för att utveckla, implementera och förvalta våra processer.
Läs mer
Webinar

Se Axians webinar om NIS2: Förbered din verksamhet för de nya EU-regelverken

Den 21 maj 2024 höll Axians ett informativt webinar med fokus på de åtgärder som krävs för att efterleva de nya EU-regelverken NIS2, CER-direktiven och DORA-förordningen. Nu har du möjlighet att se detta webinar i efterhand!
Läs mer

Kontakta oss!

Vill du veta mer om våra expertområden? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig så snart som möjligt.