IT-landskapen blir alltmer komplexa och för att kunna fortsätta vara effektiva, behöver företag och organisationer anamma en allt snabbare digitaliseringstakt. Samtidigt ökar säkerhetshoten från omvärlden och kraven på hållbar utveckling. Det är där vi på Axians kommer in i bilden.

Vi säkrar våra kunders informationstillgångar & levererar en förstklassig support: dygnet runt och året om. Vi utgår ifrån kundens bästa när vi presenterar våra lösningar och tror på valmöjligheter med lösningar som ger varje unik kund, mest effekt. Axians har därför byggt sin tjänsteportfölj på både egen IT-infrastruktur och på molnleveranser vilket gör att vi kan kombinera det bästa av två världar. Vi hjälper er oavsett om on-prem i er hall, i Axians datahallar, i molnet – eller i en hybridlösning av dessa alternativ.  Varje dag hjälper vi även våra kunder med digitaliseringen av affärsprocesser. Axians är partner med ServiceNow och vi är experter på att få plattformen att fungera på ett kostnadseffektivt sätt över hela sin livslängd.

 

Vår expertis

Som kund till Axians ska man känna sig trygg. Varje dag hjälper vi våra kunder att effektivisera och digitalisera sina verksamheter med hjälp av rådgivning, design, implementering, drift och förvaltning. Alltid med högsta fokus på säkerhet som vår främsta prioritet.  Vi utformar skräddarsydda lösningar för varje unik kund.
Vi hjälper kunder med:  

Det kan låta som en självklarhet, men att vara bäst i klassen när det gäller driftkvalitet och ansvarstagande är något som vi tar på största allvar.

Vi har de rätta kompetenserna

Förstärk er organisation med Axians erfarna IT-konsulter och säkra en smidig övergång till det digitala framtiden. Våra specialiserade konsulter erbjuder skräddarsydda IT-lösningar, från strategisk IT-styrning till molnstrategier och komplexa kommunikationsplattformar. Med spetskompetens inom Microsoft 365, Azure och ServiceNow levererar vi säkra och effektiva lösningar, samtidigt som våra experter agerar som pålitliga rådgivare för att förbättra och effektivisera er IT-verksamhet.

Nyheter och events

Upptäck och ta del av våra senaste uppdateringar om våra webinarier, inlägg, whitepapers, filmer, events och mycket mer.

Evenemang

Axians roundtable: Hälso- och sjukvård i fokus

Den 25e april anordnar Axians ett roundtable i centrala Stockholm. Tillsammans under en eftermiddag och kväll kommer vi göra en djupdykning i teknologiska trender och möjligheter inom hälso- och sjukvården.
Läs mer
Webinar

Webinar om ServiceNow

Välkommen till Axians webinar, där vi avslöjar de mest betydelsefulla och värdeskapande möjligheterna i Washington DC. Få insikter om hur dessa förändringar kan omvandla sättet ni arbetar på i er organisation.
Läs mer
Webinar

Webinar tillsammans med Rapid7

Varmt välkommen till Axians och Rapid7's exklusiva webinarserie om risker och säkerhet – en möjlighet att fördjupa din förståelse för de centrala aspekterna inom dagens komplexa digitala landskap.
Läs mer

Kontakta oss!

Vill du veta mer om våra expertområden? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig så snart som möjligt.