Allt sedan vi startade har vi sett oss som utmanare av det befintliga och har byggt vår verksamhet på att försöka vara närmare, snabbare och mer flexibla än de största IT-leverantörerna. Med personligt engagemang ansvarar vi för innovativa lösningar som gör IT enklare för våra kunder. Axians vänder sig till företag, organisationer, operatörer och systemleverantörer som ställer högsta tänkbara krav på kundservice, specialistkunnande, tillgänglighet och ICT-system som fungerar 365/24. Oavsett om IT:n skall hanteras hos kunden, i Axians egna datacenters eller i det publika molnet – eller i en hybridlösning av dessa alternativ.

Axians bygger sin tjänsteportfölj på både egen infrastruktur och på molnleveranser vilket gör att vi kan kombinera det bästa av två världar. Genom våra unika partnerskap, i första hand med Microsoft, kan vi erbjuda våra kunder en nästan obegränsad leveranskapacitet och samtidigt erbjuda marknadens bästa kundnärhet. Vi utmanar den klassiska ICT-leveransen med moderna teknologier och nya leveransformer.

Det kan låta som en självklarhet, men att vara bäst i klassen när det gäller driftkvalitet och ansvarstagande är något som vi tar på största allvar.

Vill du veta mer om våra expertområden? Kontakta oss!