Vill du komma i kontakt med oss?

Har du ett projekt? Vill du veta hur ni kan effektivisera er IT-miljö? Har du funderingar på hur ni kan optimera er affärsverksamhet? Behöver ni stöttning inom IT-säkerhet? Oavsett fråga, finns vi är för dig så tveka inte att ta kontakt med oss  genom att fylla i nedan formulär.

Kontakta oss

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Se alla våra lediga jobb här!

Axians karriärsida

Nyheter och events

Upptäck och ta del av våra senaste uppdateringar om våra webinarier, inlägg, whitepapers, filmer, events och mycket mer.

Evenemang

Axians roundtable: Hälso- och sjukvård i fokus

Den 25e april anordnar Axians ett roundtable i centrala Stockholm. Tillsammans under en eftermiddag och kväll kommer vi göra en djupdykning i teknologiska trender och möjligheter inom hälso- och sjukvården.
Läs mer
Webinar

Webinar om ServiceNow

Välkommen till Axians webinar, där vi avslöjar de mest betydelsefulla och värdeskapande möjligheterna i Washington DC. Få insikter om hur dessa förändringar kan omvandla sättet ni arbetar på i er organisation.
Läs mer
Webinar

Webinar tillsammans med Rapid7

Varmt välkommen till Axians och Rapid7's exklusiva webinarserie om risker och säkerhet – en möjlighet att fördjupa din förståelse för de centrala aspekterna inom dagens komplexa digitala landskap.
Läs mer