Vill du komma i kontakt med oss?

Har du ett projekt? Vill du veta hur ni kan effektivisera er IT-miljö? Har du funderingar på hur ni kan optimera er affärsverksamhet? Behöver ni stöttning inom IT-säkerhet? Oavsett fråga, finns vi är för dig så tveka inte att ta kontakt med oss  genom att fylla i nedan formulär.

Kontakta oss

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Se alla våra lediga jobb här!

Axians karriärsida

Nyheter och events

Upptäck och ta del av våra senaste uppdateringar om våra webinarier, inlägg, whitepapers, filmer, events och mycket mer.

Evenemang

Axians Invitational den 6e september

Förra året blev en succe och snart är det dags igen! Den 6e september drar vi igång Axians årliga Golftävling: Axians Invitational.
Läs mer
Axians

Våra axiansare berättar: Andrea

Vi på Axians vill dela med oss av varför våra medarbetare vill vara en del av vårt team!  Vi är stolta över att skapa en arbetsmiljö där välbefinnande och karriärutveckling står i fokus. För att ge er en inblick i vår vardag, har vi samlat berättelser från våra medarbetare om deras upplevelser och vad som gör Axians till en bra plats att arbeta på. Andrea berättar om hennes upplevelse  som ServiceNow Developer på Axians.
Läs mer
ITIL

Tre nyckelfaktorer för val av ärendehanteringssystem (ITSM-verktyg)

Varför behövs dessa system? I takt med att verksamheter expanderar, globaliseras och blir mer komplexa, växer även behovet av att strukturera, mäta och visualisera den alltmer intrikata verklighet vi måste hantera. Inga system kan fungera optimalt på egen hand. Vi behöver både människor och system för att utveckla, implementera och förvalta våra processer.
Läs mer