Nätverksanslutningar är oumbärliga men ofta komplexa

Om endast en beståndsdel slutar fungera så upplevs störningar i hela verksamheten. Föråldrade infrastrukturer som inte följer nätverkets utveckling och behov kan hämma företagstillväxten. Nya utmaningar består av ett ökat behov av hemarbete i kombination med IoT, 5G och införandet av molnlösningar. Hur ska man som företag hantera frågor som åtkomst, belastning och IT-säkerhet?   

Gränserna och kraven på anslutning förändras konstant

Axians arbetar i alla typer av branscher för att bygga moderna nätverk, hjälpa företag att blomstra och skapa de mest optimala upplevelserna.

Våra tjänster inom Enterprise Network

Nätverk

Säker tillgång till alla dina system – var du än befinner dig.

Läs mer här

Privata nätverk

Uppkoppling av vad som helst, vart som helst, till ett kommunikationssystem och transport av data till önskad plats.

Läs mer här

Vi är experter på företagsnätverk – så här kan vi hjälpa dig.

Vi stödjer våra kunders nätverk genom att skapa moderna anslutningar i en klass för sig.

AS A SERVICE

Vår teknik hjälper företag att enkelt hantera kostnader och konsumtion

Vi ser till att eventuella nätverksutmaningar och krav hanteras smidigt och effektivt. I takt med att företaget växer kan kunden även utöka sina tjänsterna. Det innebär att de endast betalar för det aktuella behovet och slipper stora, omedelbara investeringar.

Programvarudrivna nätverk och automatisering är avgörande för leverans och hantering

Axians anpassar alla tillvägagångssätt och stöd efter kundens behov. Det gör vi genom att erbjuda flexibla och skräddarsydda lösningar. Detta inkluderar design och hantering av nätverk för att säkerställa att anslutningen förblir pålitlig och effektiv.

Women typing om the computer
Nätverkssäkerhet

Våra experter ser till att systemen är funktionella såväl som säkra

På Axians förstår vi att nätverksystem måste vara funktionella, men även säkra. Nätverkssäkerhet är en prioritet för alla kunder och en väsentlig beståndsdel för att kunna säkerställa kontinuitet. Företagsnätverk förblir en avgörande komponent när det kommer till övervakning och tillämpning av IT-säkerhet.

Behovet av molntjänster, AI och mikrotjänster leder till en decentralisering av data samt stor arbetsbelastning. Därför är dagens företag beroende av hög kapacitet, höga hastigheter och korta svarstider.

Kontakta oss!

Har du ett projekt? En fråga? Är du intresserad av våra lösningar? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig så snart som möjligt.