Mot en hållbar värld

Världen utvecklas varje dag. VINCI Energies genomför många projekt som bidrar till att förbättra vardagen, men också till att forma morgondagens värld. Det gör vi genom att följa en detaljerad handlingsplan och genom att granskas av Green IT.

Axians levererar miljövänliga kundlösningar

De lösningar vi levererar blir till kärnan av våra kunders operativa verksamhet. Här på Axians är vi stolta över att få vara med på deras resa mot hållbarhet. Tack vare vår stora förståelse för kundernas behov och vår breda expertis (vilket även inkluderar IoT och affärsapplikationer) kan Axians hjälpa kunder med stora miljöbesparingar. Exempelvis genom vattenbesparingar i städer, minskad bränsleförbrukning och optimering av energiförbrukningen på anläggningar och i byggnader.

Behovet av en strategi – Axians hållbarhetssteg

Axians arbetar konstant med att utveckla grönare ICT-erbjudanden. Målet är att de projekt vi arbetar med ska ha ett minskat miljöavtryck. Våra kompetenta medarbetare granskar även befintliga infrastrukturer för att kunna utforma mer hållbara ICT-strukturer. Det gör dom med hjälp av tekniska trender såsom virtualisering och softwarisering. Axians innovativa team samarbetar konstant med våra engagerade partners för att skapa en mer hållbar värld med rätt teknologi och varaktiga kundlösningar.

Axians åtagande

År 2019 sammankallade VINCI- gruppen alla affärsdivisioner för att definiera en ambitiös miljöstrategi. Året ägnades åt att identifiera åtgärder som sannolikt kunde förbättra koncernens miljöprestanda inom tre områden: minskning av växthusgasutsläpp, bevarandet av resurser genom att utveckla den cirkulära ekonomin samt bevarandet av naturliga miljöer. Målet är främst att uppnå en 50% minskning av Axians koldioxidutsläpp fram till år 2030.

Så här jobbar vi med miljö i våra olika företag

Kontakta oss!

Har du ett projekt? En fråga? Är du intresserad av våra lösningar? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig så snart som möjligt.