E-handelns framfart: Kravet på effektiv leverans och logistik skjuter i höjden

I den digitala shoppingåldern förväntar sig både företagskunder och privatpersoner att deras onlinebeställningar levereras snabbt och problemfritt. Inte nog med det; kravet på spårbara leveranser har blivit en standard. Denna efterfrågan sätter press på företag att kontinuerligt optimera sin logistikkedja och resursplanering. Varje bristfällig del i leveranskedjan kan drastiskt påverka distributionen, oavsett om varorna transporteras via väg, järnväg, flyg eller sjövägen.

Axians: Din partner inom logistiklösningar i Norden

I en bransch där tiden är avgörande, förstår vi på Axians vikten av snabba, effektiva och datadrivna processer för logistikföretag. Vi stödjer logistiktjänstleverantörer, från lagerföretag och distributionscentrum till post- och paketleveransföretag, över hela världen och särskilt i Norden. Med våra tjänster säkerställer vi en smidig transport av varor från punkt A till B.

 

Vill du veta mer?
Kontakta oss för ett förutsättningslöst samtal!

Fredrik Karlsson
Sales Executive
fredrik.karlsson@axians.com
+46 (0)73 870 41 49

Pålitliga dataanalyser och business intelligence-lösningar gör att organisationer kan få realtidsdata via anslutna enheter

Vi gör det möjligt att bättre förutsäga och planera aktiviteter samt effektivisera processer och operationer

Business Application & Data Analytics

Så här kan Axians hjälpa logistikföretag

Smarta lösningar för lagerhantering

Våra transporthanteringssystem är utformade för att hjälpa logistikleverantörer att kunna hantera hela transportkedjan och stora arbetsflöden. Den innovativa WMS-lösningen skapar intelligenta lagerhanteringsfunktioner. Dessutom hjälper systemet att bättre planera resurser, spara tid samt möta viktiga deadlines. Detta görs med hjälp av smart och effektiv sensorinformation. 

Effektiva företagsnätverk

Transportföretagens nätverkslösningar ligger till grund för dagens logistik. Att ha rätt verktyg på plats är därför avgörande för att effektivt kunna planera, optimeraoch bättre förutsäga aktiviteter och förbättra processer.

Utöka verksamheten med hjälp av logistikprocesser

Axians banbrytande geo.logic-lösning gör att företag på ett innovativt sätt kan hantera logistikprocesser. Systemet kombinerar smidiga molntjänster med mångårig expertis och säkerhetskompetens. Vi hjälper företag att växa i den takt som behövs. 

Kontakta oss!

Har du ett projekt? En fråga? Är du intresserad av våra lösningar? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig så snart som möjligt.