I takt med e-handelns utveckling ökar kundernas förväntningar på leverans och logistik.

Idag vill både företagskunder och online-shoppare ta emot sina varor snabbt och enkelt. Dessutom vill de att ordrarna är spårbara. Detta kräver att man ser över logistikkedjan och resursplanerar i större utsträckning än tidigare. Alla svaga länkar i kedjan kan ha en enorm effekt på distributionen av varor – oavsett om frakten sker via väg, järnväg, flyg eller båt.

Vi hjälper logistiktjänstleverantörer i hela Norden

Vi vet att logistikföretag behöver snabba och effektiva processer som är baserade på aktuell information. Axians hjälper logistiktjänstleverantörer världen över med just detta. Det inkluderar lagerföretag, distributions- och logistikcentrum samt post och paketleveransföretag. Vi gör det enkelt för varor att sig från punkt A till B.

 

Vill du veta mer?
Kontakta oss för ett förutsättningslöst samtal!

Fredrik Karlsson
Sales Executive
fredrik.karlsson@axians.com
+46 (0)73 870 41 49

Pålitliga dataanalyser och business intelligence-lösningar gör att organisationer kan få realtidsdata via anslutna enheter

Vi gör det möjligt att bättre förutsäga och planera aktiviteter samt effektivisera processer och operationer

Business Application & Data Analytics

Så här kan Axians hjälpa logistikföretag

Smarta lösningar för lagerhantering

Våra transporthanteringssystem är utformade för att hjälpa logistikleverantörer att kunna hantera hela transportkedjan och stora arbetsflöden. Den innovativa WMS-lösningen skapar intelligenta lagerhanteringsfunktioner. Dessutom hjälper systemet att bättre planera resurser, spara tid samt möta viktiga deadlines. Detta görs med hjälp av smart och effektiv sensorinformation. 

Effektiva företagsnätverk

Transportföretagens nätverkslösningar ligger till grund för dagens logistik. Att ha rätt verktyg på plats är därför avgörande för att effektivt kunna planera, optimeraoch bättre förutsäga aktiviteter och förbättra processer.

Utöka verksamheten med hjälp av logistikprocesser

Axians banbrytande geo.logic-lösning gör att företag på ett innovativt sätt kan hantera logistikprocesser. Systemet kombinerar smidiga molntjänster med mångårig expertis och säkerhetskompetens. Vi hjälper företag att växa i den takt som behövs. 

Kontakta oss!

Har du ett projekt? En fråga? Är du intresserad av våra lösningar? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig så snart som möjligt.