Få tillgång till specialistkompetens med Axians erfarna IT-konsulter

Axians rutinerade IT-konsulter förstärker din organisation med specialistkompetens, lösningar och utredningar. Genom åren har våra konsulter blivit mycket uppskattade. Våra kunder har gett dem det utomordentliga omdömet 4,7 på en 5-gradig skala.

Som i de flesta tjänsteföretag så är det erfarenhet, engagemang och kompetensutveckling vårt största konkurrensmedel. Axians experter drivs av att alltid ligga i framkant när det gäller teknik. För att säkerställa denna höga kunskapsnivå kombineras egna studier, föreläsningar och seminarier med konkreta uppdrag inom konsultens kompetensområde.

Detta individuella driv genomsyrar hela Axians konsultkår och är en av byggstenarna i vår strävan efter att ha Sveriges bästa konsulter och specialister.

Optimerade lösningar med Trusted Advisors skickliga tekniker

Axians specialistkonsulter har en bred och gedigen kunskap inom bland annat server, virtualisering, klienthantering, mobilitet och R&D-miljöer. Vi kan hjälpa din verksamhet med analys, implementation, optimering och förvaltning av IT-miljöer. Vi tror på ett nära kundsamarbete för att förstå behov och utmaningar.  Det är utifrån det som vi skräddarsyr våra kundlösningar.

Låt Axians experter visar dig vägen till privata och hybrida molnlösningar

Molntjänster växer och förändras i rask takt. Detta gör det svårt för företag att hålla sig uppdaterade med vad som händer inom tekniken — framförallt inom säkerhetsområdet.

Med vår breda erfarenhet av privata, publika och hybrida molntjänster gör vi det lätt för er att fatta de rätta besluten för er molnstrategi.

Axians specialistområden är lösningar med fokus på Microsofts molntjänster som Office 365 & Azure. Vi är stolta över att vara en viktig partner till Microsoft och en av få Microsoft Azure Circle Partners i Sverige.

Axians IT-managementkonsulter hjälper dig att maximera verksamhetsnyttan

Axians erbjuder bred kompetens inom IT-management. Det innebär att våra konsulter kan analysera, stötta och utveckla kundens affär via effektiv IT-styrning. Våra experter tillhör marknadens bästa. Samtliga har mångårig erfarenhet och bred kompetens kring nyckelområden som ledarskap, organisation och kommunikation.

Hos oss får du hjälp med bland annat förändringsledning, projektledning, förstärkning av IT avdelningar, interimschef, förvaltningsledning, kravledning och testledning.

Vi designar, implementerar och stöttar ditt IT- och telekomnätverk

Med Axians gedigna erfarenhet designar, implementerar och driver vi komplexa och unika kommunikationsplattformar. Våra IT-nätverks- och telekommunikationskonsulter har en unik förståelse för hur just din kommunikationsplattform ska bli en del av hela er infrastruktur. Vårt fokus ligger, som alltid, på säkerhet, effektivitet och tillgänglighet.

Axians certifierade medarbetare finns runt om i Sverige och erbjuder lösningsdesign, arkitektur, implementation, konfiguration och support av IT-nätverk och telekominfrastruktur.