Digital revolution

Idag produceras det mer data än någon gång i mänsklighetens historia. Förändringen liknar på många sätt en revolution. Allt, som kan förvandlas till ettor och nollor, kommer i någon mening att förvandlas till ettor och nollor. Utmaningen är inte längre att göra all information tillgänglig. Utmaningen är att förvandla all tillgänglig information till användbar kunskap. I den världen är och förblir kommunikation nyckelordet

Med sin vision om att vi över tiden går emot smartare städer så beslutade ägarbolaget VINCI Energies under år 2014 att samla alla sina verksamheter specialiserade på IT-tjänster och telekom under ett och samma tak. Under våren 2015 lanserade man det nya varumärket Axians globalt.

Med ett stort antal konsulter, egna datacenters och världens största molnleverantörer i ryggen tillhandahåller Axians ett stort spann av hybrida lösningar som kan levereras på plats hos kunden eller som en tjänst med ansvar över hela livscykeln. Axians målsättning är att även i framtiden investera i de bästa talangerna som kan designa och implementera ICT-lösningar i teknikens framkant.

Kontakta oss!

Har du ett projekt? En fråga? Är du intresserad av våra lösningar? Kontakta oss nedan så kontaktar vi dig så snart som möjligt.