Allt sedan vi startade har vi sett oss som utmanare av det befintliga och har byggt vår verksamhet på att försöka vara närmare, snabbare och mer flexibla än de största IT-leverantörerna. Med personligt engagemang ansvarar vi för innovativa IT-lösningar som förenklar för våra kunder. Axians som IT-partner vänder sig till företag, organisationer, operatörer och systemleverantörer som ställer högsta tänkbara krav på kundservice, specialistkunnande, tillgänglighet och IT & telekomsystem som fungerar dygnet runt, 365 dagar om året.

Tekniska lösningar skapade av människor

De beslut som fattas idag påverkar er verksamhets framgång imorgon. Oavsett mål och vision så levererar Axians IT-tjänster med hjälp av branschens bästa medarbetare – allt för att ge er verksamhet en hållbar konkurrensfördel i er IT-drift.

Hållbara innovationer

I en värld där molnbaserade lösningar, 5G, AI och Intelligent automation är i konstant utveckling och förändring kan nytänkande konkurrenter ibland utmana din plats på marknaden. För att bibehålla din position krävs mer än enbart teknologiska IT-lösningar.

Läs mer om hur vi jobbar med hållbara innovationer

Människor, tjänster och teknologi

Axians erbjuder den senaste teknologin som alltid levereras av de mest kompetenta och mest tekniskt kunniga medarbetarna, på marknaden. Med just ditt företags förutsättningar och utmaningar i åtanke, arbetar vi för att säkerställa din framgång idag såväl som imorgon.

Våra kunder

Att leverera enligt kundens förväntningar samt tids och budgetramar är en självklarhet. Just därför har ett stort antal kommersiella och offentliga organisationer anförtrott oss med sina mest komplexa utmaningar.

  • Axians har erhållit det Nordiska Tillväxtcertifikatet från UC vilket tydligt markerar vår tillväxt och ekonomiska stabilitet i Norden.

  • Vi är ISO 14001-certifierade, vilket bekräftar vårt åtagande för miljöledning och hållbarhet i Norden.

  • Axians har mottagit ISO 27001-certifikatet vilket stärker vår försäkran om högsta standard inom informationssäkerhet i Norden.

Hållbar utveckling

Axians strävar efter mer än enbart teknisk förträfflighet. Vi vill även se en mer hållbar och rättvis morgondag. På Axians är etik och mänskliga värden av stor vikt. I vår företagskultur står relationer i centrum, det innebär att vi kontinuerligt har våra intressenter och slutanvändare i åtanke.

Vi guidar dig genom en djungel av beslut

Enbart genom djup förståelse för våra kunders företagsprocesser kan vi erbjuda de mest optimala IT-lösningarna. Det gör vi med en perfekt balans av teknologi och expertis. Genom ett nära samarbete med våra kunder skapar vi digitala lösningar som ger våra kunder en nödvändig knuff framåt. Oavsett storleken på din vision så ser vi till att få den uppfylld.

Nyheter och events

Upptäck och ta del av våra senaste uppdateringar om våra webinarier, inlägg, whitepapers, filmer, events och mycket mer.

Evenemang

Axians roundtable: Hälso- och sjukvård i fokus

Den 25e april anordnar Axians ett roundtable i centrala Stockholm. Tillsammans under en eftermiddag och kväll kommer vi göra en djupdykning i teknologiska trender och möjligheter inom hälso- och sjukvården.
Läs mer
Webinar

Webinar om ServiceNow

Välkommen till Axians webinar, där vi avslöjar de mest betydelsefulla och värdeskapande möjligheterna i Washington DC. Få insikter om hur dessa förändringar kan omvandla sättet ni arbetar på i er organisation.
Läs mer
Webinar

Webinar tillsammans med Rapid7

Varmt välkommen till Axians och Rapid7's exklusiva webinarserie om risker och säkerhet – en möjlighet att fördjupa din förståelse för de centrala aspekterna inom dagens komplexa digitala landskap.
Läs mer

Kontakta oss!

Har du ett projekt? En fråga? Är du intresserad av våra lösningar? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig så snart som möjligt.