Få tillgång till specialistkompetens med Axians erfarna IT-konsulter

Axians rutinerade IT-konsulter förstärker din organisation med specialistkompetens, IT-lösningar och utredningar.

Våra konsulter hjälper företag att hantera och utveckla deras IT verksamhet. Detta kan innefatta exempelvis en IT-analys för att identifiera potentiella problem och därefter framtagande av en IT-strategi som stödjer beslutade affärsmål. Vi hjälper också företag att vinna fördelar genom att implementera och maximera utnyttjandet av Microsoft Cloud-tjänster såsom Azure och Office 365.

Våra konsulter är experter inom sina områden. Vi agerar rådgivare och bollplank för att våra kunder ständigt skall förbättra och effektivisera sin IT-verksamhet.

Axians IT-managementkonsulter hjälper dig att maximera verksamhetsnyttan

Axians erbjuder bred kompetens inom IT-management. Det innebär att våra konsulter kan analysera, stötta och utveckla er affär via effektiv IT-styrning. Våra experter tillhör marknadens bästa. Samtliga har mångårig erfarenhet och bred kompetens kring nyckelområden som ledarskap, organisation och kommunikation.

Hos oss får ni hjälp med bland annat förändringsledning, projektledning, förstärkning av IT avdelningar, interimschef, förvaltningsledning, agil coaching, kravledning och testledning.

Låt Axians experter säkerställa och utveckla er molnstrategi

Molntjänster växer och förändras i rask takt och multicloud är den nya normen där en stor mängd data hanteras i olika molnlösningar. Detta gör det svårt för företag att hålla sig uppdaterade med vad som händer inom tekniken — framförallt inom säkerhetsområdet.

Med vår spetskompetens inom Microsoft 365 och Azure kan vi konfigurera och implementera funktionalitet samt säkerställa att våra kunder utnyttjar programvarans fulla potential och att säkerhetsfunktioner är optimerade.

Molnbaserade tjänster gör det möjligt för företag att skala upp eller ner sin IT-infrastruktur utan att själva behöva investera i datacenter eller hårdvara vilket ger en ökad flexibilitet och tillgänglighet vilket gör att det många gånger blir ett kostnadseffektivt alternativ.

Vi designar, implementerar och stöttar ditt IT- och telekomnätverk

Med Axians gedigna erfarenhet designar, implementerar och driver vi komplexa och unika kommunikationsplattformar. Våra IT-nätverks– och telekommunikationskonsulter har en unik förståelse för hur just din kommunikationsplattform ska bli en del av hela er infrastruktur. Vårt fokus ligger, som alltid, på säkerhet, effektivitet och tillgänglighet.

Axians certifierade medarbetare finns runt om i Sverige och erbjuder lösningsdesign, arkitektur, implementation, konfiguration och support av IT-nätverk och telekominfrastruktur.

Axians är specialister inom ServiceNow

Axians arbetar huvudsakligen med svenska certifierade ServiceNow-utvecklare och arkitekter.

Med vår väl inarbetade metodik,  är vi experter på att arbeta hela vägen från vision till förvaltning och hjälper er minska tiden från uppstart till go-live.

Vi har erfarna och certiferade konsulter inom processutveckling och projektledning samt tekniska konsulter med ServiceNow-certifiering. Exempelvis: ServiceNow Master Architect, ServiceNow Technical Architect och specialist certifieringar inom respektive område.

Kontakta oss!

Har du ett projekt? En fråga? Är du intresserad av våra lösningar? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig så snart som möjligt.