Får ni ut effekten i er organisation?

Vi på Axians anser att all IT skall ha människan i fokus.

Vi märker att att IT-stödet alltför ofta blir ett teknikprojekt för teknikavdelningen när det skall vara precis tvärtom. Först ska ni börja med vad ni vill uppnå, effekter ni ser, intressenter som ska beaktas samt utmaningar som det behövs lösningar på. När detta är klarlagt väljer ni plattform och genomför ert utvecklingsprojekt med verksamheten i fokus. IT-utveckling kan genomföras av ett fåtal utvecklare men glöm inte att om organisationen inte vet hur de ska dra nytta av tekniken så uteblir effekten.

Har ni behov av att förbättra och effektivisera era arbetsprocesser med stöd av IT?

Med ett modernt IT-stöd (s.k. low code) får du inte bara ett flexibelt verktyg att kostnadseffektivt anpassa IT-stödet till verksamhetsförändringar. Du får även ofta fördefinierade Best Practise arbetsflöden med intuitiva gränssnitt som du sedan anpassar – vilket ger kortare ”Time To Market” samt sänker utvecklingskostnaderna. Speciellt om era processer inte hängt med i utvecklingen de senaste åren. De moderna plattformarna har även öppna och väldefinierade gränssnitt för import och export av data som gör det enkelt att koppla till andra system.  Vi är specialister inom ServiceNow och kan hjälpa er nyttja plattformen för optimal effektivitet.

Optimera era applikationer med Axians Application Management

Vi ger er total kontroll, minskade driftkostnader och ni sparar värdefull tid. Vår expertis inkluderar bland annat snabb drift, säkerhetsuppdateringar, och skräddarsydd övervakning. Få total driftsäkerhet, minskad komplexitet och effektiv resursanvändning.

Skulle du vilja veta mer? Läs vår onepager och ta kontakt med oss så hjälper vi dig!

Optimera er IT-verksamhet med Axians

Utveckling är avgörande för alla verksamheter, men behoven varierar. Vi på Axians kartlägger era specifika behov och skräddarsyr en konkret plan för att hjälpa er arbeta mer effektivt, minska kostnaderna, förbättra kvaliteten och nå era mål. Genom processutveckling enligt ITIL kan ni jobba smartare och undvika onödigt arbete. Vår systemförvaltning enligt ITIL och Pm3 hjälper er att få ordning på system och tjänster, medan vår Service Desk-tjänst ökar effektiviteten och kvaliteten i ärendehanteringen.

Vi erbjuder även tjänster för att etablera och förvalta en CMDB, vilket ger er kontroll över era IT-resurser och tillgångar. Med vår tjänstekatalog enligt ITIL kan ni synliggöra och förvalta era tjänster och leveranser, och vår IT-drift och support säkerställer en stabil och pålitlig IT-miljö.

Allt ska mätas – hur löser du underhållet för dina mätpunkter?

Allt blir uppkopplat och allt ska mätas, förr var mätpunkter inte fler än vad du kunde hantera manuellt, idag är mätpunkterna så många att om du inte har en strukturerad plan för hur du ska underhålla din datainsamling och utbyte av fallande mätpunkter så får du missnöje i din organisation och hos dina kunder. Säkerhetsfrågan blir också allt viktigare.

Det finns idag bra stöd för insamling av data från mätpunkter samt automatisering av felhantering. Vi kan hjälpa er med processdesign, lösningar för insamling av data (IoT), presentation av data samt automatiserad felhantering.

Här får du reda på mer
Allt du behöver veta om ESG

Ta kommandot över koldioxidutsläppen med GreenEdge

Axians plattform GreenEdge automatiserar insamling och rapportering av växthusgasutsläpp för verksamheter som vill ta kommandot över koldioxidutsläppen. Ni sparar tid samtidigt som ni får förbättrad kvalitet på data för rapportering och budgetering.

GreenEdge kan samla in el-, gas-, fjärrvärme- och vattenutsläpp från era kontor, butiker och lager med hjälp av ansluten utrustning på plats. Utsläpp kan också samlas in via API-integration för att samla in data, till exempel för resor, transporter och avfall.

Instrumentpanelen i GreenEdge är utformad för att ytterligare engagera personal, partners och era kunder samtidigt som den ger er en snabb och lättförståelig översikt som ger er ett bättre planeringsunderlag.

Vi är experter på företagsapplikationer och dataanalys – så här kan vi hjälpa dig

När dataförbrukningen ökar, och behovet av automatiserade processer är stor, kan Axians hjälpa dig att hitta rätt lösningar. Vi hjälper våra kunder att välja de plattformar som gör vardagen lite lättare och som stödjer det ständigt ökande behovet av data. Vi hjälper dig exempelvis vid val av tjänster, applikationer, molnlösningar och andra kundanpassade lösningar.

Digitalisera och automatisera era affärsprocesser med ServiceNow

Läs mer om ServiceNow – Vi är certifierade specialister

Kontakta oss!

Har du ett projekt? En fråga? Är du intresserad av våra lösningar? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig så snart som möjligt.