Med Axians som partner kan företag inom alla branscher frigöra tid för att fokusera på sin kärnverksamhet och samtidigt känna tryggheten i att ha en stabil och säker drift dygnet runt och året om. Axians är IT- och telekompartner till företag och organisationer med högsta tänkbara krav på kundservice och IT som fungerar dygnet runt. Våra kunder finns såväl inom den offentliga som privata sektorn inom exempelvis media, E-handel, IT-och telekom, bank & finans och vård.

 

Branschområden vi täcker:

Valet av Axians som partner beror i många fall på grund av vårt kundnära arbetssätt, våra skickliga IT- och telekommunikationsproffs samt vår NOC som övervakar våra kunders affärskritiska IT dygnet runt. Men även för våra väl inarbetade rutiner och processer inte minst inom ärende och incidenthantering.

Nyheter och events

Upptäck och ta del av våra senaste uppdateringar om våra webinarier, inlägg, whitepapers, filmer, events och mycket mer.

Evenemang

Axians Invitational den 6e september

Förra året blev en succe och snart är det dags igen! Den 6e september drar vi igång Axians årliga Golftävling: Axians Invitational.
Läs mer
Axians

Våra axiansare berättar: Andrea

Vi på Axians vill dela med oss av varför våra medarbetare vill vara en del av vårt team!  Vi är stolta över att skapa en arbetsmiljö där välbefinnande och karriärutveckling står i fokus. För att ge er en inblick i vår vardag, har vi samlat berättelser från våra medarbetare om deras upplevelser och vad som gör Axians till en bra plats att arbeta på. Andrea berättar om hennes upplevelse  som ServiceNow Developer på Axians.
Läs mer
ITIL

Tre nyckelfaktorer för val av ärendehanteringssystem (ITSM-verktyg)

Varför behövs dessa system? I takt med att verksamheter expanderar, globaliseras och blir mer komplexa, växer även behovet av att strukturera, mäta och visualisera den alltmer intrikata verklighet vi måste hantera. Inga system kan fungera optimalt på egen hand. Vi behöver både människor och system för att utveckla, implementera och förvalta våra processer.
Läs mer

Kontakta oss!

Har du ett projekt? En fråga? Är du intresserad av våra lösningar? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig så snart som möjligt.