Med Axians som partner kan företag inom alla branscher frigöra tid för att fokusera på sin kärnverksamhet och samtidigt känna tryggheten i att ha en stabil och säker drift dygnet runt och året om. Axians är IT- och telekompartner till företag och organisationer med högsta tänkbara krav på kundservice och IT som fungerar dygnet runt. Våra kunder finns såväl inom den offentliga som privata sektorn inom exempelvis media, E-handel, IT-och telekom, bank & finans och vård.

 

Branschområden vi täcker:

Valet av Axians som partner beror i många fall på grund av vårt kundnära arbetssätt, våra skickliga IT- och telekommunikationsproffs samt vår NOC som övervakar våra kunders affärskritiska IT dygnet runt. Men även för våra väl inarbetade rutiner och processer inte minst inom ärende och incidenthantering.

Nyheter och events

Upptäck och ta del av våra senaste uppdateringar om våra webinarier, inlägg, whitepapers, filmer, events och mycket mer.

Evenemang

ServiceNow-event hos Axians 3 juni 2024

Den 3 juni vill vi bjuda in dig till vårt seminarium om ServiceNow, där vi kommer att fokusera på Governance, Risk, and Compliance (GRC) samt Strategic Portfolio Management (SPM).
Läs mer
Webinar

ServiceNow Knowledge 2024

Framtidens digitala transformation med AI på ServiceNow-plattformen: Missa inte det exklusiva webinar med Axians
Läs mer
Webinar

Webinar: Vilka åtgärder behöver man vidta för att efterleva NIS2, CER-direktiven och DORA-förordningen?

Missa inte Axians webinar om vilka åtgärder man behöver vidta för att efterleva NIS2, CER-direktiven och DORA-förordningen den 21a maj 2024. EU genomför ett intensivt arbete med flera regelverk som syftar till att stärka cybersäkerheten och öka motståndskraften mot cyberhot inom unionen…
Läs mer

Kontakta oss!

Har du ett projekt? En fråga? Är du intresserad av våra lösningar? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig så snart som möjligt.