Vår uppgift är att säkra våra kunders informationstillgångar

Axians ser Cybersecurity som så mycket mer än bara ett område. Det är en filosofi som genomsyrar hela vår organisation och ett arbetssätt som integreras i alla delar av verksamheten. Genom att fokusera på tekniken, personerna och processerna har vi byggt en stark och holistisk Cybersecurity-strategi för att skydda våra kunder mot dagens och morgondagens digitala hot. På kontoret eller hemma. Var du än är.

Från brandväggar till klienter och servrar, vi arbetar tillsammans med våra kunder för att säkerställa att rätt lösningar används. Vi anpassar lösningar efter företagets behov, processer och personal. Våra säkerhetstjänster, med kontinuerlig övervakning, hjälper våra kunder att upptäcka alla typer av hot, stora som små.

Dygnet runt. Året om.

Vi är en IT-partner att räkna med

Vi skapar världsledande säkerhetssystem på tre sätt: med hjälp av rätt säkerhetsarkitektur, högkvalificerade proffs, och genom säkerhetslösningar och partnerskap med ledande branschexperter. Detta gör att du som företag får ett heltäckande säkerhetssystem som står emot alla typer av hot. Axians AB är ISO27001 certifierad.

Axians erbjudande är anpassat för att hantera de säkerhetskrav som högsäkerhetskunder såsom banker och finansiella institut har men även kunder som lyder under säkerhetsskyddslagen. Axians hjälper alla kunder att hitta rätt nivå av säkerhet för verksamhetens behov.

Se vårt webinarie i efterhand om "Risk som koncept"

Vi erbjuder följande tjänster inom området cyber security:

 • Endpoint Protection

  Axians Endpoint Protection ger kontinuerligt skydd mot skadlig kod på servrar och klienter, blockering av skadlig aktivitet och rapportering av misstänkt aktivitet på Windows, macOS och Linux.

 • Härdning

  Vi erbjuder omfattande härdningstjänster för servrar, databaser och applikationer, baserade på branschstandarder för att minimera säkerhetsrisker och skydda kritiskt systemdata.

 • Kryptering

  Axians fokuserar på kryptering för att skydda känslig information. Våra specialiserade tjänster täcker olika områden som data i transit, data at rest, backuper, databaser och lagring för att säkerställa datasäkerhet.

 • Identity protection

  Axians Identity Protection erbjuder en omfattande lösning för att säkerställa skyddet av användaridentiteter i både molnapplikationer och företagets Active Directory.

 • Sårbarhetsscanning

  Axians Sårbarhetsskanning identifierar och klassificerar sårbarheter i datorer, nätverk och applikationer genom att matcha dem mot kända systembrister, vilket möjliggör proaktiv stärkning av IT-säkerheten och förebyggande av potentiella hot.

 • Cloud Security

  Vår Cloud Security är en omfattande säkerhetslösning för molnbaserade verksamheter, med skydd av endpoints och molnresurser, Security baselines, MFA, Disaster recovery och personalutbildning för ökad medvetenhet.

 • Network Security

  Axians Network Security skyddar mot DDOS-attacker och obehörig åtkomst med NGFW, lastbalanserare, nätverkssegmentering och SDWAN.

 • Data Protection

  Dataskydd är avgörande för att bevara integriteten och säkerheten för digitala tillgångar och affärspraxis, med tjänster som backup och lagring med WORM-skydd.

 • NOC

  Med över 25 års erfarenhet levererar Axians exceptionell service genom sitt Network Operation Center (NOC) i Solna, med erfarna IT-tekniker som övervakar och skyddar kunders IT-miljöer 24/7.

 • SOC

  Axians SOC (Security Operations Center) ger kontinuerlig övervakning och hantering av hot med Incident Detection, Monitoring, Risk management, Threat hunting, Vulnerability assessment, Log management och EDR.

Ta del av vårt produktblad för cybersecurity där du i lugn och ro kan ta del av alla våra tjänster som möjliggör ett proaktivt skydd för din verksamhet

Cybersecurity-erbjudandet i sin helhet
Expertis och säkerhet genomsyrar varje IT-lösning

Branschledande medarbetare

Våra kunniga medarbetare består av fler än 300 certifierade säkerhetsexperter som arbetar inom vårt internationella team med tillhörande återförsäljare av säkerhetslösningar. Att kunna leverera de rätta lösningarna med hjälp av de rätta experterna är nyckeln till vår framgång. 

Att eliminera risker

Identifiera sårbarheter i tidigt skede

Den ökade risken för cyberhot kräver att vi rustar våra IT-miljöer för att möta de ständigt föränderliga hoten. Men vart börjar man? En klok åtgärd är att bl.a. genomföra en sårbarhetsscanning i din IT-infrastruktur för att identifiera och åtgärda potentiella hot. Fördelarna är många. Vill ni ha hjälp med att komma igång? Axians team specialiserar sig på skräddarsydda sårbarhetsscanningar och kan hjälpa dig att upptäcka och hantera sårbarheter innan de blir allvarliga hot.

Jobbar ni tillräckligt proaktivt med IT-säkerhet?

Sverige har på olika sätt en förhöjd hotbild, inte minst när det gäller cyberattacker. Det skapar oro och för många kan det vara svårt att veta vad man ska göra. Hur jobbar ni på ert företag med it-säkerhet?

LÄS VÅRT WHITEPAPER OM SÄKERHET

Kontakta oss!

Har du ett projekt? En fråga? Är du intresserad av våra lösningar? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig så snart som möjligt.