Vikten av att ha en strategi kring cybersäkerhet

Cyberhot är ett växande problem som påverkar företag över hela världen, oavsett bransch. Därför behövs rätt expertis och det mest uppdaterade skyddet för att hålla faror på avstånd. Att hitta kompetens med rätt färdigheter kan vara en utmaning. Dessutom kan resursbrist i kombination med komplexa system och stora datavolymer gör uppgiften än mer problematisk. 

Axians är en pålitlig rådgivare åt företag världen över

Vi skapar världsledande säkerhetssystem på tre sätt: med hjälp av rätt säkerhetsarkitektur, högkvalificerade proffs, och genom säkerhetslösningar och partnerskap med ledande branschexperter. Detta gör att du som företag får ett heltäckande säkerhetssystem som står emot alla typer av hot.   

Axians ABs driftverksamhet är ISO27001 certifierad.

Image

Alla företag har sina egna säkerhetsutmaningar, generiska lösningar duger helt enkelt inte.

Som en del av VINCI Energies kan Axians leverera expertis inom ett stort antal industrier.

Se inom vilka branscher vi verkar

Vi hjälper er skapa strategier för cybersäkerhet – oavsett var i processen ni befinner er 

Se varför Axians är den perfekta partnern inom cybersäkerhet

Branschledande medarbetare

Våra kunniga medarbetare består av fler än 300 certifierade säkerhetsexperter som arbetar inom vårt internationella team med tillhörande återförsäljare av säkerhetslösningar. Att kunna leverera de rätta lösningar med hjälp av de rätta experterna är nyckeln till vår framgång. 

Att eliminera risker

Identifiera och utvärdera svagheter inom IT-säkerhet

Med en kombination av världsledande teknologi och högkvalitativa experter kan vi erbjuda de bästa lösningarna inom cybersäkerhet. Vi identifierar rätt tjänster för din verksamhet, utvärderar risker, utför säkerhetstester och hjälper våra kunder se exakt var riskerna och svagheterna finns inom företagets IT-lösningar. 

Den bästa teknologin

Axians säkerhetstjänster

Från brandväggar till klienter och servrar, vi arbetar tillsammans med våra kunder för att säkerställa att rätt lösningar används. Vi anpassar lösningar efter företagets behov, processer och personal. Våra säkerhetstjänster, med kontinuerlig övervakning, hjälper våra kunder att upptäcka alla typer av hot, stora som små. 

 

Axians erbjudande är anpassat för att hantera de säkerhetskrav som högsäkerhetskunder såsom banker och finansiella institut har men även kunder som lyder under säkerhetsskyddslagen. Axians hjälper alla kunder att hitta rätt nivå av säkerhet för verksamhetens behov.

Upplev tryggheten med Axians tjänster

Svars-, återhämtnings- och supporttjänster för ett starkare samarbete

Vi strävar efter att skapa starka samarbeten med våra kunder. Det gör vi genom att förstå, analysera och motverka ständigt utvecklande cyberhot. Våra kunders system och processer fortsätter framåt samtidigt som kontroll och trygghet bibehålls. Det kallar vi ett starkt samarbete. 

Image

Inget annat än perfektion duger när det kommer till cybersäkerhet!

Oavsett om ni hanterar komplexa molntjänster, försöker säkerställa datatillgång eller skapa identiteter i er digitala miljö så finns Axians här, redo att hjälpa er skapa en trygg arbetsmiljö.

Vill du veta mer om hur vi jobbar med cybersecurity?

Kontakta oss!