En komplett lösning för din digitala arbetsplats 

Kravet att kunna vara produktiv oavsett var man befinner sig har ökat dramatiskt under de senaste åren. Axians kan erbjuda dig och dina kollegor en komplett digital arbetsplats med lösningar för alla behov. Våra experter inom digital arbetsplats säkerställer att dina enheter alltid är uppdaterade, säkra och anpassade för just din verksamhet. 

Axians arbetsplatserbjudande kan levereras on-prem, i molnet eller som en hybridlösning. Våra lösningar är ett helhetsåtagande. Det innebär att vi tar hand om dina klienter under hela livscykeln, oavsett om de är fysiska eller virtuella. 

Våra erfarna arbetsplatstekniker hjälper dig att analysera verksamhetens behov och önskemål. Utifrån dem designar vi en skräddarsydd lösning för er. När allt har levererats finns våra personliga workplace-managers tillgängliga för att löpande anpassa och uppdatera din digitala arbetsplats utifrån förändringarna i din verksamhet.

Axians finns med under hela livscykeln

Axians hanterar livscykeln för din IT-utrustning och tillhandahåller flexibla, säkra och miljövänliga hyresavtal för utrustning.  Allt kan enkelt beställas via vår serviceportal vars utbud anpassas utifrån dina önskemål. Vi sköter självklart även logistik, assethantering och återtag med miljömässig och säker hantering. 

Nöjda kunder med Axians personliga Workplace Managers

Att ha någon som inte bara har full koll på den digitala arbetsplatsen, utan som även förstår verksamhetens behov och utmaningar, ger ett enormt värde för våra arbetsplatskunder. Våra personliga Workplace Managers arbetar proaktivt med dig  för att erbjuda ditt företag arbetsverktyg i toppklass. De är din personliga kontakt i alla arbetsplatsfrågor och fokuserar helt på att förädla din digitala arbetsplats. 

Våra tjänster inom Digital Workplace

Kontakta oss!

Har du ett projekt? En fråga? Är du intresserad av våra lösningar? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig så snart som möjligt.