I takt med teknikens utveckling blir våra städer allt smartare

Medborgare i moderna samhällen förväntar sig idag att de lokala myndigheterna aktivt arbetar med att förbättra städer och att de levererar effektiva och högkvalitativa digitala tjänster. Myndigheter behöver därmed kunna erbjuda allmänheten en snabb och pålitlig teknikinfrastruktur. De behöver även kunna förhålla sig till viktiga frågor såsom hållbarhet och utveckling.

När den regionala ekonomin är stark och konkurrenskraftig så ökar kvaliteten på de digitala tjänsterna

Vi hjälper lokala myndigheter att förbättra medborgarnas välbefinnande med en beprövad expertis inom distribution, drift och underhåll av storskalig digital infrastruktur. 

 

Vill du veta mer?
Kontakta oss för ett förutsättningslöst samtal!

Fredrik Karlsson
Sales Executive
fredrik.karlsson@axians.com
+46 (0)73 870 41 49

Axians arbetar med lokala myndigheter och regeringar för att göra deras digitala resa bekvämare, snabbare och mer kontrollerbar.

Axians erbjuder prisvärda och högpresterande digitala lösningar

Vi är väl medvetna om att just budget är en nyckelfråga för den offentliga sektorn. Våra lösningar tar hänsyn till det genom att maximera och förbättra de tjänster som redan finns. Våra erfarna team hittar alltid de mest effektiva lösningarna för att optimera existerande tjänster och bibehålla ekonomiska investeringar.

Så kan Axians hjälpa lokala myndigheter

Våra experter

Axians erbjuder exceptionell expertis inom rådgivning, revision, design, distribution, utökning, drift och underhåll av digitala infrastrukturer. Vårt mål är att hjälpa lokala myndigheter med deras viktigaste utmaningar, oavsett om det handlar om att stärka deras attraktionskraft eller helt enkelt förbättra medborgarnas välbefinnande.

Integrerade tjänster i storstäder och på landsbygden

Axians erbjuder ett snabbt och pålitligt bredband som ett viktigt verktyg för att koppla samman landsbygden med storstäder.

Läs med om hur vi jobbar med Enterprise Networks

Datasekretess i fokus

Vårt eminenta säkerhetsteam ser till så att medborgarnas datasekretess skyddas och prioriteras, utan att tumma på nätverkets kvalité.

Läs mer om hur vi jobbar med Cybersecurity

Insamling och transport av relevanta uppgifter

Denna typ av data är berikad med dataanalysprocesser som utvecklats av Axians. Specifika företagsapplikationer förbättrar den relevanta datan och hjälper beslutsfattare att vidta informerade åtgärder för att ständigt göra förbättringar i städer och i offentliga utrymmen.

Kontakta oss!

Har du ett projekt? En fråga? Är du intresserad av våra lösningar? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig så snart som möjligt.