Nyheter & events

 • Axians

  Våra axiansare berättar: Andrea

  Vi på Axians vill dela med oss av varför våra medarbetare vill vara en del av vårt team!  Vi är stolta över att skapa en arbetsmiljö där välbefinnande och karriärutveckling står i fokus. För att ge er en inblick i vår vardag, har vi samlat berättelser från våra medarbetare om deras upplevelser och vad som gör Axians till en bra plats att arbeta på. Andrea berättar om hennes upplevelse  som ServiceNow Developer på Axians.

  Läs mer
 • ITIL

  Tre nyckelfaktorer för val av ärendehanteringssystem (ITSM-verktyg)

  Varför behövs dessa system? I takt med att verksamheter expanderar, globaliseras och blir mer komplexa, växer även behovet av att strukturera, mäta och visualisera den alltmer intrikata verklighet vi måste hantera. Inga system kan fungera optimalt på egen hand. Vi behöver både människor och system för att utveckla, implementera och förvalta våra processer.

  Läs mer
 • Webinar

  ServiceNow Knowledge 2024 Webinar

  ServiceNow har precis haft sin årliga konferens #Knowledge 24 i Las Vegas. Självklart har Axians ServiceNow-specialister varit på plats. Vi har spelat i ett webinar där vi delar med oss av alla nyheter och insikter som är värt att känna till från evenemanget.

  Läs mer
 • Miljö

  Förnyat 14001 certifikat!

  Vi är otroligt glada över vårt förnyade certifikat för ISO 14001 som handlar om miljöledning. För att en organisation ska få ett ISO 14001-certifikat krävs följande: -Organisationen har eller skapar ett ledningssystem som uppfyller kraven i ISO 14001:2015. -Systemet är en naturlig del av organisationens dagliga verksamhet Systemet är beskrivet och underhålls löpande -Att verksamheten blir granskad mot kraven i ISO 14001:2015 av ett ackrediterat certifieringsorgan

  Läs mer
 • Axians

  SA Consult ansluter till VINCI Energies företagsnätverk och stärker varumärket Axians tjänsteutbud inom nätverksplanering

  VINCI Energies i Sverige meddelar att ett förvärv av SA Consult är framgångsrikt slutfört. SA Consult är ett specialiserat konsultföretag med säkerhetsklassade medarbetare inom nätverksplanering. Företaget har verksamhet i Göteborg, Kalmar, Norrköping, Växjö, Karlstad och Gävle, och är från och med den 1 mars 2024 ett helägt dotterbolag till Axians ICT AB. I och med förvärvet utökas Axians kundbas där samtliga teleoperatörer nu ingår.

  Läs mer