Nyheter & events

  • Webinar

    Webinar om ServiceNow

    Välkommen till Axians webinar, där vi avslöjar de mest betydelsefulla och värdeskapande möjligheterna i Washington DC. Få insikter om hur dessa förändringar kan omvandla sättet ni arbetar på i er organisation.

    Läs mer
  • Webinar

    Webinar tillsammans med Rapid7

    Varmt välkommen till Axians och Rapid7's exklusiva webinarserie om risker och säkerhet – en möjlighet att fördjupa din förståelse för de centrala aspekterna inom dagens komplexa digitala landskap.

    Läs mer
  • Miljö / Axians

    Har ni koll på ESG?

    Vi vill ju alla värna om vår kära planet. Det gör att organisationer och verksamheter ställs inför ökade krav på hållbarhet och ansvarsfull hantering av klimat- och miljöfrågor. Förutom lagkrav förväntar sig anställda, kunder, leverantörer och partners att företag tar dessa frågor på allvar.

    Läs mer
  • Axians / Cybersäkerhet

    Vilka säkerhetskrav ställer NIS2?

    NIS-direktivet trädde i kraft i augusti 2018 med syftet att etablera och upprätthålla en hög säkerhetsnivå i samhällsviktiga nätverk och informationssystem inom hela EU.

    Läs mer
  • Axians / Evenemang

    Pressrelease: Diversity Charter Swedens Mångfaldsevent

    Med rekordmånga nya medlemmar firar Diversity Charter Swedens årliga ”Signatory Event” sin tolfte upplaga den 5 oktober. Axians har den stora äran att vara både värdar för årets Signatory Event och moderera eventet. På plats finns inspirerande talare från Axfood och SVT:s Draknästet.

    Läs mer
  • Axians / Webinar

    Upptäck det senaste inom ServiceNow

    Vancouver releasen innehåller nya produkter och applikationer samt ytterligare funktioner och korrigeringar för befintliga produkter. Ta del av exklusiva insikter och upptäck hur du kan optimera ert arbetsflöde och öka produktiviteten med det allra senaste från ServiceNow med hjälp av Axians ServiceNow-specialister.

    Läs mer