Nyhet: Larsson & Co har förvärvats och byter namn till Axians

VINCI Energies förvärvar Larsson & Co som nu integreras i Axians AB. Detta stärker Axians positionering som Sveriges främsta IT-partner och förstärker Axians erbjudande inom verksamhetsprocesser.

Läs om förvärvet

Vi optimerar er IT-verksamhet

Utveckling är en avgörande del av alla verksamheter, men behoven varierar. Vår styrka ligger i att kartlägga just era specifika behov och skräddarsy en konkret plan för att möta dem. Med vår hjälp kan ni arbeta mer effektivt, minska kostnaderna, förbättra kvaliteten och uppfylla era mål.

Vill du veta mer? Kontakta oss för ett förutsättningslöst samtal!

Du når oss för frågor som rör genom att fylla i nedan formulär, maila till info.axiansse@axians.com eller kontakta Tomas eller Magnus. Vi hör av oss till dig så fort som möjligt!

 

Magnus Bergh
Sales Manager: ServiceNow & ITIL
magnus.bergh@axians.com
+46 (0)72 146 23 99

Tomas Bjurström
Sales Manager: ServiceNow & ITIL
tomas.bjurstrom@axians.com
+46 (0)73 231 23 23

  • ITIL-frukost

    Delta i våra engagerande och praktiska ITIL-webinars där vi kombinerar teoretisk kunskap med inspirerande och användbara insikter. Våra frukostseminarier ger dig verktygen för att förbättra er IT-servicehantering.
    Läs mer och anmäl dig här
  • ITIL-utbildning och certifiering

    Få ditt ITIL-certifikat med vår ITIL Foundation-kurs, designad för att ge en grundlig introduktion till ITIL-ramverket och IT Service Management (ITSM). Våra utbildare, med över 15 års erfarenhet, guidar dig genom ITIL viktigaste begrepp och principer. Efter kursen är du väl förberedd för ITIL Foundation-certifieringen, vilket kan öppna dörrar till nya karriärmöjligheter.
    Läs mer och anmäl dig här

Vi har gjort det förut

Som erfarna verksamhetskonsulter hos Axians vet vi att varje organisation har sina unika behov, utmaningar och förutsättningar. Med vår långa erfarenhet, djupa kunskap och genom att ställa de rätta frågorna, hjälper vi er att nå era mål och förväntningar inom tidsramar och budget.

Med Axians som era verksamhetskonsulter kan vi tillsammans optimera er verksamhet.

Kontakta oss!

Har du ett projekt? En fråga? Är du intresserad av våra lösningar? Kontakta oss nedan så kontaktar vi dig så snart som möjligt.