VINCI Energies Sverige meddelar idag förvärvet av Larsson & Co, en framstående aktör inom verksamhetsutveckling och ITIL. Som en del av detta förvärv kommer Larsson & Co att integreras in i Axians AB som är en del av VINCI Energies-koncernen.

Larsson & Co erbjuder experttjänster och utbildning inom områden som ITIL & IT Service Management, verksamhetsutveckling, projektledning och system/verktygsupphandling. Företaget har sitt säte i Göteborg och grundades år 2014. De har skapat långsiktiga partnerskap med sina kunder och blivit kända för sina kundunika lösningar.

Genom förvärvet av Larsson & Co stärker Axians AB sin position som en långsiktig IT-leverantör i Sverige. Integrationen av Larsson & Co kommer att förstärka Axians förmåga att erbjuda ytterligare expertis inom verksamhetsprocesser till sina kunder.

 

“Vi är mycket glada över att välkomna Larsson & Co till Axians-familjen”, säger Stefan Kulhanek, VD för Axians AB. “Deras expertis inom processutveckling och djupa förståelse för kundernas verksamhetsprocesser kommer att vara en stor tillgång för oss och därmed våra kunder.”

För Larsson & Co innebär integrationen till Axians AB en spännande möjlighet till att utöka sin påverkan genom sina resurser för att bättre betjäna kunder och stödja dem på deras digitala resa.

“Vi ser fram emot att bli en del av Axians och VINCI Energies”, säger Freddie Palmgren grundare av Larsson & Co. “Genom denna integration kommer vi kunna dra nytta av en bredare uppsättning resurser och expertis för att fortsätta erbjuda högkvalitativa lösningar och stöd till våra kunder.

 

 

För mer information, vänligen kontakta:
Mikael Svender
Affärsenhetschef Axians AB, tel: +46 732312244, mail: mikael.svender@axians.com