Vi tar IT-säkerhet på största allvar

Vi anser att IT-säkerhet inte är något man kan kompromissa med, särskilt inte inom bank- och finanssektorn. Vårt erbjudande är särskilt anpassat för att möta de höga kraven på säkerhet och effektivitet som denna sektor kräver.

Genom att anlita vårt team av IT-säkerhetsexperter, frigör du värdefulla resurser och tid som du kan lägga på att expandera och förbättra din egen kärnverksamhet. Samtidigt kan du lita på att vi hanterar alla aspekter av IT-säkerhet, vilket gör det möjligt för dig att minska kostnader och lyfta kundupplevelsen till nya höjder, utan att göra avkall på säkerheten.

Axians stöttar er med era branschspecifika krav

Inom finanssektorn är skyddet av finansiell data av yttersta vikt. Hos Axians förstår vi inte bara vikten av denna typ av data, vi prioriterar även IT-säkerhet för att säkerställa att den är skyddad på bästa möjliga sätt.

Vårt expertteam har djup kunskap om branschspecifika compliance-krav och är utbildade i den senaste IT-infrastruktur. Detta inkluderar avancerade metoder som kryptering och flerfaktorsautentisering för att maximera skyddet för dina känsliga uppgifter.

Räkna med oss. Dygnet runt och året om.

När det kommer till databehandling, transaktionshantering och säkerhetsanalys inom IT, kan du lita på Axians. Vi tar oss tiden att verkligen förstå dina unika behov och skapar därför skräddarsydda IT-säkerhetslösningar som uppfyller dina specifika krav.

Vårt team av IT-säkerhetsexperter är tillgängliga dygnet runt, året om, så att du kan känna dig trygg i vetskapen om att din verksamhet alltid är skyddad och effektiv. Vi är här för att säkerställa att dina kunders behov tillgodoses i tid, utan kompromisser när det gäller IT-säkerhet.

Men vi erbjuder mer än bara teknisk expertis. Vårt engagerade kundserviceteam är alltid redo att svara på dina frågor och ge den support du behöver. Vi förstår att beslutet att outsourca är stort, och vi kommer att vara vid din sida genom hela processen för att göra övergången så smidig och säker som möjligt.

 

Vill du veta mer?
Kontakta oss för ett förutsättningslöst samtal!

Fabian Dahlberg
Sales Manager
fabian.dahlberg@axians.com
+46 (0)73 231 26 73

Vi är engagerade i att hjälpa dig att lyckas och vi är redo att börja arbeta för dig.

Legacy System Upgrades och Molnmigrering

På Axians hjälper vi inte bara banker och försäkringsbolag med att modernisera och effektivisera äldre teknik. Vi skapar  även innovativa lösningar som gör det möjligt för organisationer att konkurrera på en aggressiv marknad. Som molnleverantör hjälper vi kunder att migrera sin teknik för att förbli snabba och flexibla på marknaden.

Kundcase

Axians stöttar vår kund Kidbrooke

  • Zero planned downtime är ett begrepp som innebär att det inte finns något behov av planerad nedtid på grund av underhåll eller annat periodiskt arbete som utförs på ett IT-system. Att uppnå detta innebär en del arbete och kräver att några förutsättningar är på plats. Det var exakt detta som Axians kund Kidbrooke ville uppnå. Axians bidrag till att få denna lösning på plats var avgörande för att genomförandet skulle bli framgångsrikt.
Läs vårt whitepaper här

Kundcase: Axians customer success story – Kidbrooke

Axians kund Kidbrooke berättar om hur Axians som IT-partner har stöttat Kidbrooke i att vara konkurrenskraftiga i en hårt reglerad bransch och vilken påverkan Axians arbete inom informationssäkerhet har haft för deras framgång.

Kontakta oss!

Har du ett projekt? En fråga? Är du intresserad av våra lösningar? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig så snart som möjligt.