Vi tar IT-säkerhet på största allvar

Vårt outsourcingerbjudande för bank- och finanskunder är utformat för att hjälpa organisationer att effektivisera verksamheten, minska kostnaderna och förbättra kundupplevelsen, samtidigt som vi upprätthåller den högsta säkerhetsnivån.

Med vårt expertteam vid din sida kan du fokusera på att utveckla din verksamhet medan vi tar hand om de dagliga uppgifterna som annars hade tagit värdefulla resurser och tid i anspråk från er verksamhet.

Axians stöttar er med era branschspecifika krav

Vi förstår att finansiell data är en av de mest känsliga uppgifterna som finns och vi vidtar alla försiktighetsåtgärder för att skydda dem.

Vårt team är väl insatt i branschspecifika regler och krav på efterlevnad, för att se till att din information alltid är säker. Dessutom använder vi den senaste säkerhetstekniken, inklusive kryptering och flerfaktorsautentisering, för att hålla dina uppgifter säkra.

 

Vill du veta mer?
Kontakta oss för ett förutsättningslöst samtal!

Fabian Dahlberg
Sales Manager
fabian.dahlberg@axians.com
+46 (0)73 231 26 73

Räkna med oss. Dygnet runt och året om.

Axians tjänster omfattar databehandling, transaktionshantering, sårbarhetsanalysering samt mycket mer. Som kund till oss kommer vi att ha ett nära samarbete med dig för att förstå dina unika behov och utveckla en skräddarsydd lösning som uppfyller era specifika krav.

Med vårt team som är tillgängliga dygnet runt och året om,  kan du känna dig trygg med att er verksamhet kommer att fungera smidigt. Samtidigt som era kunders behov kommer att tillgodoses i tid.

Förutom vår tekniska kapacitet är vi också stolta över vår kundservice. Vårt team är dedikerat till att tillhandahålla högsta servicenivå och vi är alltid tillgängliga för att svara på frågor och ge support. Vi förstår att outsourcing är ett stort beslut, och vi kommer att arbeta med dig varje steg på vägen för att se till att övergången blir så smidig som möjligt.

Vi är engagerade i att hjälpa dig att lyckas och vi är redo att börja arbeta för dig.

Legacy System Upgrades och Molnmigrering

På Axians hjälper vi inte bara banker och försäkringsbolag med att modernisera och effektivisera äldre teknik. Vi skapar  även innovativa lösningar som gör det möjligt för organisationer att konkurrera på en aggressiv marknad. Som molnleverantör hjälper vi kunder att migrera sin teknik för att förbli snabba och flexibla på marknaden.

Kundcase

Axians stöttar vår kund Kidbrooke

  • Zero planned downtime är ett begrepp som innebär att det inte finns något behov av planerad nedtid på grund av underhåll eller annat periodiskt arbete som utförs på ett IT-system. Att uppnå detta innebär en del arbete och kräver att några förutsättningar är på plats. Det var exakt detta som Axians kund Kidbrooke ville uppnå. Axians bidrag till att få denna lösning på plats var avgörande för att genomförandet skulle bli framgångsrikt.
Läs vårt whitepaper här

Kontakta oss!

Har du ett projekt? En fråga? Är du intresserad av våra lösningar? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig så snart som möjligt.