En reglerad sektor med ständigt ökande krav

För att hålla jämna steg med Fintechs och andra finansinriktade start-ups måste traditionella organisationer snabbt utveckla sin teknologi och sina modeller för att förbli relevanta, kompatibla och säkra.

Det enda sättet att hantera konkurrens idag är att agera snabbt och effektivt

Axians samarbetar med banker och försäkringsbolag för att möta nuvarande marknadskrav, men också för att på långt sikt  vara proaktiva och innovativa. När våra klienter är öppna för konsumenternas föränderliga behov och beteenden så ser vi fantastiska resultat.

Riskhantering och säkerhet

Här på Axians förstår vi hur viktig riskhantering och säkerhet är i bank- och försäkringsbranschen. Därför erbjuder vi optimala säkerhetslösningar som hjälper kunden att hitta svagheter i nätverken och samtidigt garantera trygga brandväggar.

Att uppgradera äldre system har länge ansetts hindra företag från att vara konkurrenskraftiga.

Legacy System Upgrades och Molnmigrering

På Axians hjälper vi inte bara banker och försäkringsbolag med att modernisera och effektivisera äldre teknik. Vi skapar  även innovativa lösningar som gör det möjligt för organisationer att konkurrera på en aggressiv marknad. Som molnleverantör hjälper vi kunder att migrera sin teknik för att förbli snabba och flexibla på marknaden.

Så här kan Axians hjälpa bank- och försäkringsbranschen

Rådgivning för att optimera och säkra er teknologi

Förutom stöd för nätverk, servrar, lagring, datacenter och molntjänster, hjälper våra experter er att optimera teknikanpassningen och uppnå mätbar avkastning.

Förbättrade kundrelationer med AI-chatbots

Våra artificiella intelligensbaserade lösningar (AI) är utformade för att hjälpa banker och försäkringsbolag att förbättra kundservicenivån. Lösningarna gör det även möjligt för personal att lämna in det bästa värdeförslaget till kunderna. Genom att förstå känslor och tonalitet i konversationer kan även våra chatbotprogram identifiera när chatt måste överföras till personal för ytterligare hjälp.

link option

Effektivisera processer med programvarudefinierade nätverk

Programvarudefinierade nätverkslösningar hjälper till att effektivisera processer lokalt, nationellt och globalt. Genom att smidigt ansluta kontor och webbplatser kan organisationer ha mer kontroll över sitt nätverk och uppnå förbättrad effektivitet på marknaden när de öppnar nya filialer eller lanserar nya kanaler.