Anslut dig till en av världens största ICT-koncerner

På Axians är vi fullkomligt övertygade om att medarbetare som trivs på jobbet även gör en god insats. Detta går hand i hand med vår vision om att skapa ICT-branschens nöjdaste kunder.

Axians koncern består av 12 000 IT- och kommunikationsspecialister från 25 olika länder. Enbart här i Sverige arbetar cirka 600 medarbetare på olika kontor runt om i landet. Vi är därmed en av de största internationella aktörerna inom Information Communication Technology ( ICT).

Du finner mer informatiom om våra lediga tjänster längre ned  och vi uppmuntrar även spontanansökningar.  Berätta gärna mer om dig själv och skica in ditt CV via Axians connect: 

Att arbeta med oss

Vårt stora nätverk skapar utomordentliga förutsättningar för proffs som vill utvecklas och vara med och påverka branschen. Som anställd hos oss arbetar du även med att ständigt förenkla och effektivisera våra kunders vardag. 

Kreativitet och flexibilitet

Axians erbjuder sina medarbetare en kreativ och flexibel arbetsmiljö med enorma utvecklingsmöjligheter. Vi tillhandahåller de verktyg och möjligheter som just du behöver för att utvecklas, medan du själv bidrar med viljan. Våra medarbetare ska känna att de gör skillnad när de arbetar hos oss! 

Här finns vi

Hos oss kan du jobba med allt ifrån att dra fram fiber till en bostadsrättsförening till att sätta upp skyddande brandväggar till stora enterpriseföretag

Se våra olika kontor här nedan.

Se alla våra lediga jobb här!

Axians karriärsida