Anslut dig till en av världens största ICT-koncerner

På Axians är vi fullkomligt övertygade om att medarbetare som trivs på jobbet även gör en god insats. Detta går hand i hand med vår vision om att skapa IT och telekom-branschens nöjdaste kunder. Vi vill se en mer hållbar och rättvis morgondag och därför är etik och mänskliga värden av stor vikt på Axians. I vår företagskultur står relationer i centrum, det innebär att vi kontinuerligt har våra intressenter och slutanvändare i åtanke.
Axians koncern består av 14 000 IT- och telekomspecialister från 35 olika länder. Enbart här i Sverige arbetar cirka 600 medarbetare på olika kontor runt om i landet. Vi är därmed en av de största internationella aktörerna inom Information Communication Technology (ICT). De lösningar vi levererar blir till kärnan av våra kunders operativa verksamhet. Här på Axians är vi stolta över att få vara med på deras resa mot hållbarhet.

 

Besök vår karriärsida för att se våra lediga tjänster. 

Att arbeta med oss

Vårt stora nätverk skapar utomordentliga förutsättningar för proffs som vill utvecklas och vara med och påverka branschen. Som anställd hos oss arbetar du även med att ständigt förenkla och effektivisera våra kunders vardag. 

Kreativitet och flexibilitet

Axians erbjuder sina medarbetare en kreativ och flexibel arbetsmiljö med enorma utvecklingsmöjligheter. Vi tillhandahåller de verktyg och möjligheter som just du behöver för att utvecklas, medan du själv bidrar med viljan. Våra medarbetare ska känna att de gör skillnad när de arbetar hos oss! 

Här finns vi

Hos oss kan du jobba med allt ifrån att dra fram fiber till en bostadsrättsförening till att sätta upp skyddande brandväggar till stora enterpriseföretag.

Se våra olika kontor här nedan.

Se alla våra lediga jobb här!

Axians karriärsida

Kontakta oss!

Vill du connecta med oss eller fråga något? Tveka inte att fylla i nedan formulär så hör vi av oss till!