På Axians tror vi att teknik inte bara handlar om kod och algoritmer – det handlar om människor, värderingar och en vilja att göra skillnad. Vi är övertygade om att mångfald och inkludering är nyckeln till innovation och framgång. Genom att omfamna olikheter skapar vi en dynamisk miljö där kreativitet blomstrar och nya idéer tar form.

Låt oss tillsammans  skapa IT med omtanke.

Medarbetare med omtanke

Orden “IT med omtanke” är noga utvalda och bär med sig en innebörd som sträcker sig djupt in i vår verksamhet. De representerar inte bara vår omsorg för våra kunder, utan även Axians engagemang för sina medarbetare och den empati och omtanke som våra fantastiska team visar gentemot sin omgivning.

Detta är vårt sätt att lyfta några av våra medarbetare som visar omtanke i samhället och hoppas att det kan inspirera till att själv hjälpa där man kan.

  • Lars-Åke hjälper genom ServiceNow RiseUp-programmet

    Lars-Åke engagerar sig i ServiceNow RiseUp-programmet för att ge andra möjligheten att forma sin framtid inom IT. Genom att erbjuda sin tid och expertis stöder han deltagare som Amanda att utforska och certifiera sig inom ServiceNow-plattformen. RiseUp-programmet öppnar dörrar för personer utan tidigare erfarenhet inom IT och främjar en inkluderande och diversifierad arbetskraft.
    Läs om Lars-Åkes initiativ
IT & telekom med omtanke

Grön IT i 12 steg

I en konstant föränderlig värld behövs självklart flexibla IT-lösningar,  men framför allt behövs det människor som bryr sig. Det är därför vi vill ta en aktiv roll för planeten vi bor på. Vi har tagit fram 12 exempel på hur vi bryr oss om miljön vilka du kan läsa mer om på vår miljö- och hållbarhetssida.