Nätverket är en verksamhetskritisk komponent

Ett pålitligt och välutformat nätverk är ryggraden i dagens affärslandskap. Hos Axians är vi stolta över att vara er förtroendeingivande IT-partner när det gäller att skapa skräddarsydda nätverkslösningar som uppfyller era specifika behov och driver er verksamhet framåt.

Varför är nätverk så viktiga?

Nätverkssystem måste vara funktionella och säkra. Nätverkssäkerhet är en prioritet för alla kunder och en väsentlig beståndsdel för att kunna säkerställa kontinuitet. Företagsnätverk förblir en avgörande komponent när det kommer till övervakning och tillämpning av Cybersecurity.

Här är ytterligare några viktiga skäl till varför nätverk är avgörande

 • Friktionsfri kommunikation

  Friktionsfri kommunikation

  Ett effektivt nätverk möjliggör snabb och sömlös kommunikation mellan dina medarbetare och företagets olika avdelningar, oavsett var de befinner sig.

 • Datahantering

  Datahantering

  Ert nätverk spelar en avgörande roll i att hantera och säkra er affärsdata. En korrekt konfigurerad och säker nätverksinfrastruktur är en absolut nödvändighet för att skydda känslig information.

 • Skalbarhet

  Skalbarhet

  Affärsnätverk måste vara skalbara för att kunna anpassas till er verksamhetsväxt. Vi erbjuder lösningar som kan växa i takt med ert företag.

 • Säkerhet

  Säkerhet

  Axians ser cybersäkerhet som så mycket mer än bara ett område. Det är en filosofi som genomsyrar hela vår organisation och ett arbetssätt som integreras i alla delar av verksamheten. Genom att fokusera på tekniken, personerna och processerna har vi byggt en stark och holistisk cybersäkerhetsstrategi för att skydda våra kunder mot dagens och morgondagens digitala hot. På kontoret eller hemma. Var du än är.

  Vårt uppdrag är att säkra våra kunders informationstillgångar och leverera förstklassig vägledning och expertis i nära dialog och med öppenhet. Vi ligger alltid ett steg före genom preventiv vägledning och är en IT-partner som du kan räkna med. Dygnet runt och året runt.

Axians nätverksexperter

Axians har ett team av dedikerade nätverksexperter med omfattande erfarenhet och kunskap. Vi förstår att varje företag är unikt och därför arbetar vi nära kunden för att skapa nätverkslösningar som exakt matchar era behov och mål.

Vi erbjuder:

Nätverksdesign och Implementation: Vi hjälper er att planera och implementera nätverkslösningar som är skräddarsydda för ditt företag.

Nätverk som tjänst: Vi tillhandahåller hårdvara, mjukvara och vår expertis för att leverera nätverksfunktionalitet som en tjänst i ett löpande åtagande.

Nätverkshantering: Vårt team övervakar ert nätverk dygnet runt och året om för att säkerställa en oavbruten drift.

Säkerhet: IT-säkerhet kommer alltid i första hand och  vi erbjuder lösningar för att skydda ert nätverk mot hot och intrång. Vi tar det på största allvar. IT-säkerhet är en del av våra tjänster. Inkluderat i alla våra tjänster.

 

Vill du veta mer?

Oavsett om du behöver uppgradera ert befintliga nätverk, skapa en ny infrastruktur eller hantera säkerhetsaspekterna av ert nätverk, är Axians här för att stödja er. Tillsammans bygger vi framtidens affärsnätverk som kommer att möta nuvarande och morgondagens behov.

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig omgående för att prata närmare om hur våra nätverksexperter kan hjälpa er att skapa en robust lösning för ert företag.

Kontakta oss!

Har du ett projekt? En fråga? Är du intresserad av våra lösningar? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig så snart som möjligt.