Axians-Workplace

ServiceNow – digitalisering och automatisering av era affärsprocesser

Vi på Axians använder ServiceNow som plattform för att digitalisera våra egna och våra kunders affärsprocesser.

Axians-Cloud

Vi på Axians vägleder er på er digitaliseringsresa.

Med kombination av processförståelse och erfarenhet av digitalisering kan vi på Axians vägleda och stötta er i er digitalisering!

Axians-Om-oss

Arbetet är inte en plats

Vi hjälper våra kunder att bli mer produktiva alldeles oavsett vilken  enhet som används eller vilken plats de befinner sig på.ServiceNow – Vi är certifierade experter

Digitalisera och automatisera era affärsprocesser med ServiceNow

Digitalisering av affärsprocesser pratas det om i de flesta organisationer idag. Vi på Axians använder ServiceNow som plattform för att digitalisera våra egna och våra kunders affärsprocesser.

ServiceNow är en molnbaserad tjänst och världens ledande plattform för Service Automation.

ServiceNow används för digitalisering och automatisering av affärsprocesser med enklare hantering och bättre koll på återkommande arbetsflöden.

Vi har lång och bred erfarenhet av ServiceNow och är starka på att få lösningarna att fungera på ett kostnadseffektivt sätt. Vi arbetar med ett flertal områden inom ServiceNow och erbjuder vår kompetens inom bland annat Customer Service Management (CSM), IT Service Management  (ITSM), HR Service Delivery och IT Operations Management (ITOM).

 

Vi på Axians vägleder er på er digitaliseringsresa med ServiceNow

ServiceNow är ett flexibelt system där stora delar av processerna konfigureras snarare än kodas, s.k Low Code System, vilket medför en lägre underhållskostnad och snabbare utvecklingstakt med 2 funktionsreleaser per år. Axians konsulter kombinerar kompetens inom ServiceNow med mångårig kunskap av ITIL-processer för att leverera innovativt verksamhetsstöd på en modern teknikplattform. Med kombination av processförståelse och erfarenhet av digitalisering kan vi på Axians vägleda och stötta er i er digitalisering!

 

Vi hjälper er att flytta fokus från systemförvaltning till verksamhetsuveckling.

Vi hjälper er förenkla hanteringen av de processer ni har i er verksamhet. Genom ServiceNow kan ni använda tekniken för att hantera dagens ”informations-stormar” och driva era affärsprocesser på ett strukturerat och kontrollerat sätt.

Låt er IT-organisation flytta fokus från systemförvaltning till verksamhetsutveckling!

 

 

Axians erbjudande inom ServiceNow

Axians är leverans- och licenspartner med ServiceNow. Vi arbetar huvudsakligen med svenska ServiceNow-utvecklare och arkitekter. Vi är vana att arbeta hela vägen från vision till förvaltning och har inarbetade arbetssätt för detta.

Vi erbjuder licenser, konsulter, projekt (SCRUM/SAFE mm), förvaltningsteam, helt eller delat utvecklingsteam samt ServiceNow som Kundspecifik tjänst

Vi har en väl etablerad förvaltningsmodell som ger bra förutsättningar för er att arbeta i ServiceNow över längre tid.

Vi arbetar aktivt med stöd för digitaliserade arbetsflöden, automation av arbetsflöden och tester som ger låga underhållskostnader

 

 

Vill du veta mer? Kontakta oss!

Magnus Bergh

ServiceNowArchitect/Sale
magnus.bergh(at)axians.com
+46 (0)72 146 23 99

Peter Persson

Head of Sales
peter.persson(at)axians.com
+46 (0)70 921 80 93
Ni kan boka möte med mig här

Mikael Svender

Business Unit Manager
mikael.svender(at)axians.com
+46 (0)73 231 22 44