Axians-Workplace

Arbetsplatstjänster för ökad produktivitet

Workplace är ett nytt affärsområde inom arbetsplatstjänster som har skapats för att möta trenderna på ökad mobilitet.

Axians-Cloud

Hantering av IT-enheter

Axians kan med sin kvalitetssäkrade driftorganisation och sina certifierade och erfarna experter ta ett helhetsgrepp om er IT-miljö med allt från drift till förslag på förbättringar.

Axians-Om-oss

Arbetet är inte en plats

Vi hjälper våra kunder att bli mer produktiva alldeles oavsett vilken  enhet som används eller vilken plats de befinner sig på.ServiceNow – digitalisering och automatisering av era affärsprocesser

Digitalisering av affärsprocesser pratas det om i de flesta organisationer idag. Vi på Axians använder ServiceNow som plattform för att digitalisera våra egna affärsprocesser.

Vi har lång och bred erfarenhet av ServiceNow och är starka på att få lösningarna att fungera på ett kostnadseffektivt sätt. Vi arbetar med ett flertal områden inom ServiceNow och erbjuder vår kompetens inom bland annat ITSM (IT Service Management), CSM (Customer Service Management) och ITOM (IT Operations Management).

Vi på Axians vägleder er på er digitaliseringsresa …

ServiceNow erbjuder ett flexibelt system där stora delar av processerna konfigureras snarare än kodas vilket medför en lägre underhållskostnad och snabbare utvecklingstakt. Axians konsulter kombinerar kompetens inom ServiceNow med mångårig kunskap av ITIL-processer för att leverera innovativt verksamhetsstöd på en modern teknik-plattform. Med kombination av processförståelse och erfarenhet av digitalisering i vår egen verksamhet kan vi på Axians vägleda er i er kommande digitaliseringen!

…och hjälper er flytta fokus från systemförvaltning till verksamhetsutveckling

Vi hjälper er förenkla hanteringen av de processer ni har i er verksamhet. Genom ServiceNow kan ni använda tekniken för att hantera dagens ”informations-stormar” och driva era affärsprocesser på ett strukturerat och kontrollerat sätt.

Låt er IT-organisation flytta fokus från systemförvaltning till verksamhetsutveckling!

 

Vill du veta mer?

Kontakta Mikael Svender, +46 (0)73 231 22 44 eller Magnus Bergh, +46 (0)72 146 23 99