Axians Advisors

Våra konsulter har kundbetyg 4,7 av 5 möjliga

Axians har mycket erfarna IT-konsulter som förstärker din organisation med specialistkompetens, lösningar och utredningar inom IT-infrastruktur och IT-management.

Axians Cloud Consultants

Våra Trusted Advisors hjälper er till rätt beslut

Våra Trusted Advisors är områdesexperter och rådgivande specialister som har lång erfarenhet av att designa, migrera/implementera och driftsätta en modern, stabil och effektiv IT-infrastruktur.

Axians-IT-project

Konsulter inom projekt- och IT-management

Axians erbjuder kompetens inom projektledning, CIO-stöd, Konsulter som kan koppla kundens affärsplan med IT-verksamhetsplanen samt Effektiv IT.Våra erfarna IT-konsulter förstärker er organisation med specialistkompetens

Axians har erfarna IT-konsulter som förstärker din organisation med specialistkompetens, lösningar och utredningar. Som ett kvitto på våra konsulters uppfattade värde ger våra kunder dem 4,7 på en 5-gradig skala.

Som i alla tjänsteföretag så är det erfarenhet, engagemang och kompetensutveckling som är vårt största konkurrensmedel. Axians konsulter har ett driv att alltid ligga i teknikens framkant. För att säkerställa denna höga kunskapsnivå kombineras egna studier, föreläsningar och seminarier med konkreta uppdrag inom konsultens kompetensområde. Detta individuella driv genomsyrar hela Axians konsultkår och är en av byggstenarna i vår strävan att ha Sveriges bästa konsulter och specialister.Våra IT-konsulttjänster: