IoT Axians

Vi förvaltar och övervakar er IoT-lösning!

Axians IoT-Operations hjälper våra kunder att fokusera på värdet av vad deras IoT-lösning genererar utan att behöva oroa sig för att sensorer, enheter och gateways fungerar som de ska. Att när som helst kunna rulla ut nya tjänster och uppdateringar öppnar för agila leveransmetoder och lösningar.

1600px_About-Axians-155828854

Workshop: Business Discovery by IoT

Smart Digitalisering handlar inte i främst om teknik. Det handlar om att identifiera rätt fokus för affärsutveckling som gör skillnad för din verksamhet.Övervakning och operativ drift av IoT-enheter

Vi på Axians kan drift och övervakning. I 20 år har vi hjälp våra kunder med att övervaka och förvalta deras infrastruktur. Sen första dagen har vi varit ett företag som präglats av innovation och en strävan att hitta nya lösningar på våra kunders utmaningar.

Övervakning och operativ drift av IoT – Internet of Things – enheter är lika viktigt idag som Workstation management var under 90-talet och Server management kom att bli under början av 2000-talet.

Axians är idag stolta över att kunna erbjuda våra tjänster som Servicedesk och NOC tillsammans med en mycket kompetent och erfaren leveransorganisation för kunder med behov av IoT. Vi är unika i att kunna erbjuda en komplett operativ lösning med övervakning och förvaltning av IoT lösningar med hjälp av ServiceNow och microServiceBus.com.