Vårt erbjudande inom publika molntjänster innebär en flexibel och skalbar lösning. Som kund kan du dra full nytta av alla de moderna teknologier som det publika molnet erbjuder. Med IT-miljön placerad i det publika molnet uppnås även full skalbarhet och du betalar inte för mer än du använder.

Axians erfarna lösningsarkitekter arbetar nära dig som kund för att hitta de bästa lösningarna för just din verksamhet. Vi hjälper dig navigera i valet mellan en renodlad molninfrastruktur och hybridlösningar där datacenter- och molnteknologi samverkar sömlöst för  att uppnå högsta möjliga verksamhetsnytta och kostnadseffektivitet. Våra lösningsarkitekter finns med dig hela vägen, från behovsanalys och design till förvaltning och livscykelhantering.

Valfrihet – inte allt eller inget

Många kunder känner stress över att behöver välja “allt eller inget” vad gäller publika molntjänster.

Vi på Axians är fullt flexibla. Hos oss behöver du inte välja det ena eller det andra – Vi är experter inom hybrid molnteknologi!

Axians erbjudande

 • Publika molnarkitekter

  Optimerar och stödjer din verksamhet längs er molnresa. Vi bevakar molnet för att hitta nya, spännande teknologier som kan appliceras på din organisation.

 • Security & Compliance

  Säkerställer att molnet erbjuder det bästa försvaret för just din organisation. Molntjänster lagrar och behandlar kritisk verksamhetsdata som behöver skyddas och kontrolleras utifrån din organisations verklighet.

 • Managed Azure

  Axians Managed Azure erbjuder hantering av alla dina Azure-resurser och ger dig den kontroll och säkerhet du behöver för att veta att din Azuremiljö fungerar såväl nu som i framtiden.

 • Virtual Machine Managment

  Drift och övervakning av virtuella servrar i Azure

 • Releasehantering

  Hantering av release av kundunik kod till Microsoft Azure

 • Resursövervakning

  Övervakning och instruktionsbaserad åtgärd av resurser i Microsoft Azure

Med Axians ligger du alltid i framkant när det gäller branschutveckling

Att ha koll på vad som händer i det publika molnet kan vara komplext och tidskrävande. Våra experter håller dig uppdaterad om den senaste tekniken och hur den kan bidra till ökad effektivisering och prestanda för din IT-miljö. Genom vårt gedigna samarbete med kunder i diverse branscher har vi en unik insyn i hur olika komponenter kan gynna er.

Maximera nyttan över tid

Allt blir smidigare, enklare och mer produktivt bara vi tar oss till molnet, eller?

Det är viktigt att se de nya verktygen i sin kontext och hjälpa verksamheten att bejaka dem och anpassa sina arbetssätt så att den önskade produktiviteten och flexibiliteten blir verklighet.

Axians har erfarna verksamhetskonsulter och teknisk expertis som vägleder dig och dina kollegor genom förändringarna.

Kontakta oss