Ett webinar om Security Operations Center: Upptäck-Bedöm-Eliminera

I dagens digitala landskap är hoten ständigt närvarande och blir alltmer sofistikerade. Att förstå värdet av en Security Operations Center (SOC) och hur du kravställer en effektiv SOC är avgörande för varje organisation. Under detta webinar kommer vi inte bara att utforska hur Axians SOC-tjänst arbetar för att tidigt upptäcka, bedöma och eliminera hot, utan också ge dig de verktyg du behöver för att bedöma och implementera en stark SOC-strategi internt.

  • Datum: Torsdag, 16 maj 2024
  • Tid: 10:00 – 10:40 CET
  • Var: Online

Agenda

Vi kommer att belysa de viktiga faktorerna för att bygga och underhålla en SOC som effektivt skyddar er verksamhet, och vi kommer att dela med oss av riktlinjer för att formulera tydliga krav vid val av SOC-tjänster. Vårt mål är inte bara att informera utan också att rusta dig med den kunskap du behöver för att stärka din organisations digitala immunförsvar.

Våra experter kommer att dela med sig av konkreta strategier och praktiska verktyg för att hjälpa dig stärka din organisations säkerhetsstrategi. Anmäl dig redan idag och ta del av värdefull kunskap. Givetvis har du möjlighet att ställa frågor under detta webinar.

Affärsområdesansvarig, Security Operations – Axians

Natali Velozo

Är ansvarig för Axians Security Operation Center och har 16 års erfarenhet av IT och IoT. Hon har tidigare varit utvecklingschef över säkerheten av IoT-applikationer och har en lång erfarenhet av automatiseringsprocesser och sårbarhetshantering.

Guest speaker: Sales Engineer – Rapid7

Axel Palmqvist

Axel Palmqvist har under stor del av sin karriär fokuserat på riskhantering vilket har gjort honom till en eftertraktad expert inom området. Axel är skicklig på att identifiera och hantera digitala risker och kommer att dela med sig av konkreta strategier för riskminimering. Axel är inte bara en teknikmästare, utan också en engagerande talare som vet hur man fångar uppmärksamheten hos sin publik.

Vi ser fram emot att ha dig med oss!