Missa inte Axians webinar om vilka åtgärder man behöver vidta för att efterleva NIS2, CER-direktiven och DORA-förordningen den 21a maj 2024. EU genomför ett intensivt arbete med flera regelverk som syftar till att stärka cybersäkerheten och öka motståndskraften mot cyberhot inom unionen...

Många av er har redan förmodligen hört talas om NIS2- och CER-direktiven samt om DORA-förordningen som är några av de förordningar och direktiv som kommer att implementeras inom kort.

NIS2- och CER-direktiven förväntas ha en betydande inverkan. Det förutspås att NIS2 kommer att bli normen för framtida standardkrav. Lagförslag för när NIS2 förväntas träda i kraft kommer den 1 januari 2025 – det kan därför vara klokt att redan nu skaffa sig både en djupare förståelse för dess påverkan och skapa en plan framåt för hanteringen. Detta kan vi hjälpa er med. 

Den 21 maj bjuder vi in till ett informativt webinar där vi kommer att gå igenom vad NIS2, CER och DORA innebär och hur de relaterar till EU:s andra nya förordningar och direktiv som är på väg. Vi kommer att gå igenom hur verksamheter påverkas av dessa förändringar och vad Axians som leverantör gör för att möta de nya kraven. Sist men inte minst kommer vi givetvis att presentera hur Axians och vårt samarbete med jursibyrån IntelLaw kan stödja er i denna process.

 

Varmt välkommen! 

Sales Manager, Axians

Ola Skoog

Ola har en lång och bred erfarenhet av IT-drift. På Axians har han i många år guidat kunder fram till den bästa lösningen i roller som tjänsteutvecklare, pre-sale och account manager. Dessförinnan var han bl.a. en del av lanseringen av Azure i sin roll som IT-evangelist på Microsoft.

Information Security Specialist, Axians

Peter Hjortzberg-Nordlund

Peter har över 30 års erfarenhet inom IT-branschen och jobbar med informationssäkerhet på Axians. Dessförinnan har han jobbat som informationssäkerhetssamordnare inom HSB samt CISO på Unionen och varit sektionschef med ansvar för drift och förvaltning från militära underrättelsetjänsten (MUST).

VD, IntelLaw

Martha Al-jebari

Martha Al-jebari är en erfaren jurist som specialiserat sig inom IT-juridik, DORA, AI-förordningen samt NIS2-direktiv. Under sin karriär har Martha stöttat en mängd olika kunder inom privata och offentliga sektorn, från startups till globala företag. Martha är grundare av juristbyrån IntelLaw som tillhandahåller juridisk rådgivning så att verksamheter tryggt kan kunna navigera i IT-juridikens komplexitet.