VINCI Energies i Sverige meddelar att ett förvärv av SA Consult är framgångsrikt slutfört. SA Consult är ett specialiserat konsultföretag med säkerhetsklassade medarbetare inom nätverksplanering. Företaget har verksamhet i Göteborg, Kalmar, Norrköping, Växjö, Karlstad och Gävle, och är från och med den 1 mars 2024 ett helägt dotterbolag till Axians ICT AB. I och med förvärvet utökas Axians kundbas där samtliga teleoperatörer nu ingår.

Det strategiska förvärvet stärker inte bara Axians ICT:s expertis inom området utan breddar också verksamhetens geografiska närvaro. Staffan Jäderqvist tidigare delägare av SA Consult, fortsätter som VD för bolaget samtidigt som han tillträder rollen som affärsenhetschef inom Axians.
.

“Vi är glada över att välkomna SA Consult till VINCI Energies företagsnätverk och varumärket Axians. Detta förvärv markerar en viktig milstolpe för vår fortsatta utveckling och ger oss möjlighet att ytterligare förstärka vårt erbjudande inom nätverksplanering. Vi ser fram emot att samarbeta närmare med våra nya kollegor och fortsätta leverera högkvalitativa lösningar till våra kunder”, säger Kimon Konstantinidis, VD på Axians ICT AB.

Staffan Jäderqvist, VD på SA Consult, kommenterar förvärvet: “Vi ser fram emot att bli en del av VINCI Energies och är övertygade om att detta samarbete stärker vår position och möjlighet att ytterligare förstärka vårt erbjudande inom nätverksplanering. Tillsammans med Axians ser vi fram emot att utforska nya möjligheter och fortsätta erbjuda våra kunder exceptionella lösningar.”

 

För mer information, vänligen kontakta:
Kimon Konstantinidis
VD Axians ICT AB, tel 070-656 9801, mail kimon.konstantinidis@axians.com

Staffan Jäderqvist
VD SA Consult AB, tel 070-5859085, mail staffan.jaderqvist@saconsult.se