Den 3 juni vill vi bjuda in dig till vårt seminarium om ServiceNow, där vi kommer att fokusera på Governance, Risk, and Compliance (GRC) samt Strategic Portfolio Management (SPM).

Under seminariet kommer vi att diskutera de utmaningar som många organisationer står inför när det gäller riskhantering, övervakning av efterlevnad och strategisk resursallokering. Vi kommer att visa hur ServiceNow kan bidra till att lösa dessa problem med sina GRC- och SPM-moduler och hur Axians ServiceNow-specialister kan hjälpa er.

GRC-modulen hjälper verksamheter att automatisera risk- och efterlevnadsprocesser samt säkerställa god styrning, medan SPM-modulen hjälper till att optimera investeringar och prioritera projekt som stödjer företagets strategiska mål.

Missa inte denna möjlighet till att få praktiska insikter i hur ni kan börja använda GRC och SPM i er verksamhet. Det bjuds på god mat, härligt mingel och nätverkande!

Det är begränsat antal platser så registrera dig i nedan formulär för att säkra din plats. Du kan också skicka ett mail direkt till Tomas Bjurström  tomas.bjurstrom@axians.com  (+46 73 231 23 23) eller Magnus Bergh magnus.bergh@axians.com (+46 72 146 23 99)

Anmälan till Axians event

Fyll i dina uppgifter nedan och anmäl dig till vårt ServiceNow-event den 3:e juni.