Varje dag drabbas ett barn i Sverige av cancer. Tack vare forskning och effektivare behandlingsmetoder har utvecklingen gått framåt och idag överlever 85 procent. Men vi vill att alla barn som insjuknar i cancer ska överleva, och kunna få leva ett gott och långt liv.

Därför har vi bestämt oss för att vara med och stödja Barncancerfondens viktiga arbete under julen 2023, och det är vi stolta över.

I stället för att ge julklappar har vi beslutat att skänka pengar till Barncancerfonden. Vi tror att dessa pengar kan göra verklig skillnad och sprida lite extra ljus till de som behöver det som mest.

Barncancerfonden bekämpar barncancer med målet att varje drabbat barn ska överleva och leva ett gott liv. De finansierar forskning som möjliggör effektivare och mer skonsamt erbjuder stöd för drabbade familjer och barncanceröverlevare i hela landet. Tillsammans arbetar riksförbund och lokala föreningar för att bidra till en positiv utveckling inom behandlingar som är elakare mot cancern men snällare mot barnen, samt alla områden som rör barncancer.

Vill du veta mer och hjälpa till?