Den 25e april anordnar Axians ett roundtable i centrala Stockholm. Tillsammans under en eftermiddag och kväll kommer vi göra en djupdykning i teknologiska trender och möjligheter inom hälso- och sjukvården.

Vi står mitt i en spännande förändring, där teknologiska framsteg med bl.a. ökat fokus på dataintegritet börjar forma om landskapet. Det är som att vi är på randen av att skriva om historien för hur vi ser på hälsa och sjukvård – en fascinerande tid att vara en del av denna förändringsvåg. Men vilka krav ställer dessa förändringar på branschen och hur bör man hantera de kommande IT-utmaningarna?

Under detta event kommer vi att gå igenom transformativa teknologiska trender, presentera exempel på vad vi inom Axians genomfört inom vårdsektorn och gemensamt diskutera vilka teknologiska framsteg och affärsmöjligheter som kommer att forma framtidens vård. En unik möjlighet för att tillsammans bli klokare och bättre rustade för de utmaningar och möjligheter som ligger framför oss.

Detta event vänder sig till dig som jobbar med IT inom hälso- och sjukvården. En föranmälan är obligatorisk och det gör du genom att kontakta Fabian eller Fredrik hos oss på Axians!

 

Fabian Dahlberg
Sales Manager
fabian.dahlberg@axians.com
+46 (0)73 231 26 73

 

Fredrik Karlsson
Sales Executive
fredrik.karlsson@axians.com
+46 (0) 73 870 41 49