Teknologi som skapar trygghet

Axians smarta och innovativa kommunikationsnätverk och mjukvara skapar maximal trygghet och kontroll. Private Networks gör det möjligt för företag att kommunicera internt men också att veta var servicearbetare befinner sig i realtid. Om en eventuell olycka skulle inträffa kan personal och fordon lokaliseras omedelbart och åtgärder vidtas utan större dröjsmål.

Enkel och snabb transport av data

Med Axians Private Network kan du som företagsägare enkelt transportera data till önskade enheter. Vi implementerar alltifrån enkla sensorer till kompletta datasystem.

Som en del av byggandet av en 14 km lång avloppstunnel i Stockholm konstruerade Axians en innovativ wifi-baserad lösning för att säkra alla arbeten under uppförandet av tunneln.

Med Axians system kan man se vilka personer och vilka fordon som befinner sig var i tunnlarna hela tiden. Skulle en eventuell olycka inträffa vet systemet direkt var alla är och man kan agera utefter det.

Läs hela kundcaset här

Våra medarbetare

Våra kunniga experter har mångårig erfarenhet av kommunikationsnätverk och kan, tillsammans med våra etablerade partners, skräddarsy nätverk för alla typer av ändamål. Axians utomordentliga serviceteam finns tillgängligt dygnet runt och hjälper er med IT-driftunderhåll och frågor.

Kontakta oss

Vår vision är att leverera skräddarsydda lösningar till bygg & industri baserade på teknikagnostiska nätverk av privat karaktär med ett flertal mjukvaruleverantörer för digitalisering och effektivisering.

Kontakta oss!

Har du ett projekt? En fråga? Är du intresserad av våra lösningar? Kontakta oss nedan så kontaktar vi dig så snart som möjligt.