Kontor

Axians Solna

Axians Solna

Din partner för framtidsinriktade IT-lösningar

På Axians Solna, hemvisten för vårt svenska huvudkontor, möts du av en energifylld atmosfär där vi förvandlar IT-utmaningar till möjligheter. Med nästan 30 års framgångsrik erfarenhet har vårt dedikerade team på nästan 200 anställda stöttat svenska och nordiska kunder över olika branscher.

Så här kan Axians Solna hjälpa dig

Våra toppmoderna datacenter och kompetenta experter står redo att skräddarsy framtidssäkrade och flexibla IT-lösningar. På så sätt kan ditt företag fokusera på kärnverksamheten medan vi tar hand om den tekniska biten – allt för att göra din resa mot framgång smidig och bekymmersfri.

Vårt engagerade team

Här hittar ni bland annat vår servicedesk, NOC och de flesta av våra driftavdelningar. Med bred kunskap och erfarenhet inom IT kan Axians Solna stolt leverera säkra och pålitliga lösningar. Våra experter är branschens främsta och ser till att du får det allra bästa stödet.

Specialiserad expertis inom IT

Vår fokus ligger på IT och vi erbjuder en rad tjänster, inklusive datacenter- och driftstjänster, konsultation samt projektledning. Vill du veta hur vi kan förbättra era IT-lösningar? Kontakta oss nu för att boka ett förutsättningslöst möte och upptäck möjligheterna med Axians Solna – din pålitliga partner för framtidens IT.

 

 

 

 

 

 

Fredrik Karlsson
Sales Executive
fredrik.karlsson@axians.com
+46 (0)73 870 41 49

 

 

 

 

 

 

 

 

Fabian Dahlberg
Sales Manager
fabian.dahlberg@axians.com
+46 (0)73 231 26 73

Vill du veta mer? Kontakta oss!

Fredrik Karlsson
Sales Executive
fredrik.karlsson@axians.com
+46 (0)73 870 41 49

Fabian Dahlberg
Sales Manager
fabian.dahlberg@axians.com
+46 (0)73 231 26 73

Vi söker alltid bra folk till vårt kontor i Solna, se alla våra lediga tjänster på vår karriärsida

Se alla våra tjänster här

Kontakta oss!

Har du ett projekt? En fråga? Är du intresserad av våra lösningar? Kontakta oss nedan så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

KONTAKTA OSS

Varmt välkommen!

 

Om du har ett spännande projekt på gång, har frågor eller helt enkelt är nyfiken på våra innovativa lösningar och tjänster så ser vi verkligen fram emot att höra från dig.

 

Vänligen fyll i formuläret via länken och vi lovar att återkomma till dig inom kort.

 

Tack för ditt intresse – vi ser fram emot att skapa något fantastiskt tillsammans med dig.