Kontor

Axians Årsta

Axians Årsta

En global aktör med lokal förankring
Med över 20 års erfarenhet av kommunikationsnät och säkerhetsinstallationer kan Axians Årsta hjälpa lokala och rikstäckande företag med såväl mindre projekt som omfattande uppdrag och helhetslösningar inom kommunikation och säkerhet.

Så här kan Axians Årsta hjälpa dig
Våra kompetenta experter hjälper kunder att ta fram långsiktiga och flexibla lösningar. Vi gör det enkelt för företag att lägga all fokus på att utveckla kärnverksamheten — i stället för att oroa sig för nätverk, brandlarm och säkerhet.

Våra medarbetare
På vårt kontor i Årsta arbetar seniora projektledare, nätverk och säkerhetstekniker av världsklass. Med bred kunskap och erfarenhet inom dessa områden kan Axians Årsta tillhandahålla de bästa experterna i branschen.

Vår expertis
På Årsta kontoret i Stockholm ligger vårt fokus på att hjälpa våra kunder med kommunikationslösningar inom nätverk och säkerhet.

Kontakt:

Axians ICT AB,
Byängsgränd 8
120 40 Årsta

 

Fakturafrågor skickas till:

Leverantörsreskontra:  ekonomi@axians.com

Kundreskontra: admin.linkoping@axians.com

 

 

Kontakta oss!

Har du ett projekt? En fråga? Är du intresserad av våra lösningar? Kontakta oss nedan så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

KONTAKTA OSS

Varmt välkommen!

 

Om du har ett spännande projekt på gång, har frågor eller helt enkelt är nyfiken på våra innovativa lösningar och tjänster så ser vi verkligen fram emot att höra från dig.

 

Vänligen fyll i formuläret via länken och vi lovar att återkomma till dig inom kort.

 

Tack för ditt intresse – vi ser fram emot att skapa något fantastiskt tillsammans med dig.