Arbeta säkert och effektivt – oavsett var du befinner dig

Hitta den perfekta kombinationen av säkerhet och produktivitet för din verksamhet med vårt Microsoft 365-erbjudande. Vi ger er en flexibel, skalbar samt kundanpassad lösning och driver er molnresa framåt tillsammans med er. Med gedigen erfarenhet kan vi ta hand om er 365-miljö och hålla koll på alla förändringar och funktioner så ni slipper.  Ni sparar tid samtidigt som ni får en en säkrare och mer strukturerad 365-miljö. Vi säkerställer att era licenser nyttjas fullt ut och är kostnadseffektiva. Resultatet blir en framtidssäkrad 365 där utvecklingsaktiviteter går som ni önskat med mätbara effekter av era investeringar. En produktiv och effektiv vardag där ni maximerar licensnyttjandet, där slutanvändare och därmed era viktigaste tillgångar är i goda och säkra händer.

 

Vad ni får:

  • Framtidssäkrad M365
  • Kraftigt minimerad hotbild mot organisationen
  • Maximalt licensnyttjande
  • 24/7 övervakning vid oförutsedda händelser i 365
  • Snabb återställning och minimering av skada vid intrång
  • Utökat stöd med specialistkompetens för slutanvändare
  • Korrekt tillämpning av funktioner och stöd vid förändringar

Flytta din verksamhet till molnet – vi finns med dig längs vägen

Vi förvaltar och analyserar din Microsoft 365-installation för att säkerställa att anpassningar, licensnivå och säkerhet följer den tekniska utvecklingen och dina verksamhetsbehov. Om du har frågor kring arbetsverktygen kan vår erfarna servicedesk besvara alla dina frågor.

Vårt mål är att våra kunder har tillgång till den funktionalitet de behöver – utan att tumma på säkerheten.

Ni har flyttat till Microsoft 365 – vad händer nu?

När vi tar oss till molnet blir allt smidigare, enklare och mer produktivt, eller?

Det är viktigt att se de nya verktygen i sin kontext och hjälpa att bejaka dem och anpassa arbetssätten så att den önskade produktiviteten och flexibiliteten blir verklighet.

Med Axians tjänster kan ni arbeta preventivt, säkert och slutanvändarfokuserat. Vi hjälper er att förvalta uppsättningen över tid men är även beredda vid oförutsedda händelser och hjälper er minimera skada vid intrång.

Vi har även erfarna verksamhetskonsulter som kan vägleda dig och dina kollegor genom förändringarna om ni skulle önska det.

Skydda dig själv och dina klienter

Våra högsäkerhetskunder är inte de enda vars verksamhet bör skyddas i alla led. Det är minst lika viktigt att skydda klienter och mobila enheter, som ofta är angriparens väg in. Axians finns här för att hjälpa dig med säkerheten i Microsoft 365. Vi erbjuder en rad tjänster som säkerställer att dina enheter skyddas med moderna lösningar som konfigurerats enligt best practice. De uppfyller även de regulatoriska krav som gäller för just din bransch.

Kontakta oss!

Har du frågor eller funderingar? Fyll i nedan formulär så kontaktar vi dig så snart som möjligt!