Välkommen till Axians webinar, där vi avslöjar de mest betydelsefulla och värdeskapande möjligheterna i Washington DC. Få insikter om hur dessa förändringar kan omvandla sättet ni arbetar på i er organisation.

Hur du kan dra full nytta av ServiceNow’s senaste innovativa framsteg?

Framtiden är här

ServiceNow fortsätter sitt imponerande tempo av värdeskapande innovationer, och denna gång i form av den kommande releasen Washington DC. Bli en av de första att utforska de nya funktionerna!

  • Datum: Tisdag, 26 mars 2024
  • Tid: 10:00 – 10:30 CET
  • Plats: Online

Vem kommer att dra nytta av detta webinar?

Alla som arbetar med ServiceNow-plattformen.  Investera endast 30 minuter av din tid, och ta med dig mängder av  värdefull information!

ServiceNow Certified Master Architect & Trusted Advisor – Axians

Lars-Åke Bolk

Lars-Åke Bolk är en strategisk rådgivare för den digitala transformationsresan med ServiceNow. Han vägleder Axians ServiceNow-kunder med teknisk planering och genomförandeaktiviteter – från att bygga rätt teknisk strategi och implementationsplan, till att utforma förvaltningsprocess och driftmodell. Han är en uppskattad talare på internationella events och leder utvecklingsforum tillsammans med ServiceNow och är en av få i Europa certifierad som ServiceNow Certified Master Architect.