På Axians är vår ledstjärna alltid kundens bästa. Vi formulerar våra lösningar med fokus på möjligheter snarare än begränsningar. 

Ända sen Amazon, Microsoft och Google lanserade sina publika molnplattformar har Axians fått frågan ”on-prem eller molnet, vad är bäst?”

Den frågan ska vi besvara under ett webinar den 6 okt  kl 10.00.

Vi kommer att gå igenom tre stycken scenarios där vi hjälpt kunder fatta beslut om vart driften ska läggas baserat på deras utmaningar. Kunderna har haft olika krav gällande t.ex.  tillgänglighet, prestanda, säkerhet, skalbarhet och flexibilitet. Utöver ovannämnda krav finns givetvis även regelverk och lagar att förhålla sig till som vi självklart behövt ta i beaktande.

Under webinariet går vi på djupet på respektive kundscenario med utgångspunkt från:

  • Utmaningen
  • Lösningen
  • Resultatet

 

Det här webinaret blir ett utmärkt tillfälle för att få en tydlig och verklighetsbaserad bild över faktiska utmaningar andra verksamheter stått inför och hur vi på Axians väglett kunder till lösningar som matchar deras behov idag och framöver.

Presentatörer

 

Ola har en lång och bred erfarenhet av IT-drift. På Axians har han i många år guidat kunder fram till den bästa lösningen i roller som tjänsteutvecklare, pre-sale och account manager. Dessförinnan var han bl.a. en del av lanseringen av Azure i sin roll som IT-evangelist på Microsoft.

Ola Skoog

 

 

Som lösningsarkitekt på Axians har Magnus en djup förståelse för kundernas affärsprocesser och omvandlar komplexa utmaningar till praktiska och effektiva lösningar.

Magnus Ehn

Hoppas vi ses den 6 okt kl 10.00!