Ett webinar om produktivitet och innovation utan att tumma på säkerheten

Molnet är inte längre en framtidsvision, det är många gånger en central del av dagens affärsverksamhet. Men hur kan ni säkerställa en stark, flexibel och framför allt säker molnstrategi? Det är vad vi ska dyka in i under detta webinar. Du kommer att lära dig hur ni behåller och ökar produktiviteten samtidigt som ni främjar innovation i en trygg och skyddad molnmiljö.

Vi kommer inte bara att diskutera säkerhet, utan också hur ni kan bygga broar mellan säkerhetsexperter och utvecklare för en smidigare och säkrare arbetsprocess.

Våra experter kommer att dela med sig av konkreta strategier och praktiska verktyg för att hjälpa dig stärka din organisations IT-säkerhet. Anmäl dig redan idag och ta del av värdefull kunskap. Givetvis har du möjlighet att ställa frågor under detta webinar.

  • Datum: Torsdag, 11 april 2024
  • Tid: 10:00 – 10:40 CET
  • Var: Online
Affärsområdesansvarig, Security Operations – Axians

Natali Velozo

Är ansvarig för Axians Security Operation Center och har 16 års erfarenhet av IT och IoT. Hon har tidigare varit utvecklingschef över säkerheten av IoT-applikationer och har en lång erfarenhet av automatiseringsprocesser och sårbarhetshantering.

Guest speaker: Sales Engineer – Rapid7

Axel Palmqvist

Axel Palmqvist har under stor del av sin karriär fokuserat på riskhantering vilket har gjort honom till en eftertraktad expert inom området. Axel är skicklig på att identifiera och hantera digitala risker och kommer att dela med sig av konkreta strategier för riskminimering. Axel är inte bara en teknikmästare, utan också en engagerande talare som vet hur man fångar uppmärksamheten hos sin publik.

Vi ser fram emot att ha dig med oss!