Tillsammans med Radar har vi det stora nöjet att välkomna dig till en eftermiddag fullspäckad med nyttiga insikter. Som t.ex. varför det aldrig någonsin varit viktigare att ta datadrivna beslut baserade på insikter från vår omvärld just.

Med uppkavlade ärmar och hög energi kommer Radar ge en oberoende bild av marknadsutvecklingen och trender baserat på data, analyser och insikter.

Du anmäler dig till eventet genom att maila vår infomail här (info.axiansse@axians.com) eller genom att fylla i formuläret längst ner på denna sida.
Meddela gärna eventuella specialkoster/allergier.

Om presentatören:

Niclas Hansson, Senior Advisor, från Radar Group har verkat inom IT-branschen i över 20 år och brinner för digitalisering och digital transformation. Innan Radar jobbade han som strategichef för en av Nordens största IT-leverantörer. Men som officer, forskare, affärsutvecklare och exportchef har han inhämtat erfarenheter och insikter från många olika branscher och roller.

Radar Group, ett ledande nordiskt analysbolag för IT-branschen, har en vision om att alla skall få tillgång till insikter som är baserade på lokal data och därmed skapa bättre beslut till förmån för samhället.

I presentationen från Radar kommer vi få ta del av:

  • En omvärldsanalys
  • Säkerhetsläget
  • Det makroekonomiska läget och relevanta taktiska nyckeltal
  • Hur IT-säkerhet håller på att bli en digital affärsrisk som berör hela organisationen

Efter denna presentation kommer vi på Axians hålla 2 kortare presentationer som kommer att handla om digitalisering av affärsprocesser samt om IT-säkerhet i en mer digital affärsprocess.

När?
Den 11 maj

Var?
Axians kontor Råsundavägen 4

Tid?
14.30 ( kaffe och samling)
15.00- 17.00: Presentationer
17.00-19.30 Vinprovning medföljt av tilltugg och dryck.

Vi ser fram emot att träffa dig den 11 maj!

Varmt välkommen!

ANMÄLAN FÖR EVENEMANG DEN 11 MAJ