Det är med stolthet och entusiasm som vi presenterar premiären av Axians SOC-tjänster!

Detta vill vi såklart fira med dig och vill därför bjuda dig till Axians kontor den 7e december till en eftermiddag & kväll fullspäckad med kunskap, nätverkande med god mat & dryck och en vinprovning i vintersäsongens tecken.

NIST Cybersecurity Framework (CSF) ger organisationer ett strukturerat tillvägagångssätt för att förstå, hantera och minska cybersäkerhetsrisker. Vi på Axians kommer att med utgångspunkt från NIST CSF berätta om hur bl.a. våra nya SOC-tjänster kan hjälpa kunder att effektivt minska sina cybersäkerhetsrisker.

 

Vi har även äran att välkomna Carl Wallmark, vår gäst och Systems Engineer från Fortinet. Carl kommer att ta oss med på en resa genom de spännande koncepten “Zero Trust” & “Assume Breach” och ge oss värdefulla råd för att dra full nytta av dessa strategier.

Tid:

  • 14.30: Välkomstkaffe
  • 15.00-17.00: Spännande presentationer
  • 17.00-20.00: Middag, dryck och vinprovning

Datum:

  • Den 7e december

Plats:

  • På Axians kontor i Solna – Råsundavägen 4, Solna

Vi ser verkligen fram emot att träffa dig och dela denna viktiga milstolpe tillsammans och njuta av en minnesvärd stund!

 

Var vänlig och bekräfta ditt deltagande genom att skicka ett mail till info.axiansse@axians.com eller fyll i nedan formulär!

Anmäl dig till vårt evenemang den 7e december!

Name(Required)
Vänligen fyll i eventuella allergier eller specialkost som vi kan ta hänsyn till.