Den 21 maj 2024 höll Axians ett informativt webinar med fokus på de åtgärder som krävs för att efterleva de nya EU-regelverken NIS2, CER-direktiven och DORA-förordningen. Nu har du möjlighet att se detta webinar i efterhand!

Webinar

Vilka åtgärder behöver man vidta för att efterleva NIS2, CER-direktiven och DORA-förordningen?

EU arbetar intensivt med att stärka cybersäkerheten och öka motståndskraften mot cyberhot genom flera nya regelverk. NIS2- och CER-direktiven, samt DORA-förordningen, är några av de viktigaste lagförslagen som snart träder i kraft och kommer att ha en betydande inverkan på verksamheter inom unionen.

Missade du vårt webinar? Se det här!

Webinaret täcker:

  • Betydelsen av NIS2, CER-direktiven och DORA-förordningen.
  • Hur dessa nya regler påverkar verksamheter.
  • Vilka åtgärder som bör vidtas för att uppfylla de nya kraven.
  • Hur Axians, tillsammans med juristbyrån IntelLaw, kan stödja er i denna process.

Vilka åtgärder behöver man vidta för att efterleva NIS2, CER-direktiven och DORA-förordningen?

Få en djupare förståelse för de kommande förändringarna och hur ni kan förbereda er på bästa sätt.

Våra talare

  • Ola Skoog, Sales Manager, Axians Ola har lång erfarenhet av IT-drift och har guidat kunder till de bästa lösningarna på Axians i många år.
  • Peter Hjortzberg-Nordlund, Information Security Specialist, Axians Med över 30 års erfarenhet inom IT-branschen, arbetar Peter med informationssäkerhet på Axians.
  • Martha Al-jebari, VD, IntelLaw Martha är en erfaren jurist specialiserad på IT-juridik, DORA, AI-förordningen samt NIS2-direktiv.

För ytterligare information och rådgivning, kontakta oss på Axians på info.axiansse@axians.com eller fyll i nedan formulär!

Kontakta oss!

Behöver ni stöd med alla eller delar av ovannämnda områden? Vi hjälper er gärna. Maila oss så tar vi kontakt med er snarast möjligt.