ServiceNow – en stark partner med stor potential

ServiceNow är ett kraftfullt och mångsidigt ITSM-verktyg som kan revolutionera hur din organisation hanterar sina IT-tjänster. Hos Axians ser vi dagligen hur våra kunder drar nytta av ServiceNows-kapaciteter, vilket gör oss stolta och engagerade i att hjälpa ännu fler att lyckas med detta fantastiska verktyg. Precis som alla komplexa system har även ServiceNow sina utmaningar, men med rätt kunskap och stöd kan dessa övervinnas och verktygets fulla potential realiseras.

Maximera värdet med Axians

Som erfarna verksamhetskonsulter inom ITSM har vi på Axians en djup förståelse för ServiceNows styrkor och de områden där extra uppmärksamhet krävs. Vårt mål är att säkerställa att du som kund får ut maximalt värde av din investering i ServiceNow. Vi hjälper dig att navigera genom dessa utmaningar med expertis och pragmatism, vilket leder till en framgångsrik implementering och långsiktig nytta.

Nyckelområden att uppmärksamma

Här är några viktiga aspekter att tänka på för att dra full nytta av ServiceNow:

 • Fokus på tjänster

  ServiceNows ITSM-modul erbjuder ett omfattande stöd för supportprocesser, men för att verkligen fokusera på värde, kvalitet och kundupplevelse kan det krävas vissa justeringar och tillägg. Vi på Axians hjälper dig att bygga och anpassa funktioner, mallar och processer som sätter tjänsterna i centrum.

 • Tjänstekatalog och tjänsteportfölj

  ServiceNows inbyggda tjänstekatalog är kraftfull, men kan ibland behöva anpassas för att fullt ut stödja exempelvis ITILs definitioner och bästa praxis. Vi hjälper dig att utveckla och implementera en tjänstekatalog och tjänsteportfölj som möter just dina behov och säkerställer kvalitet och kontinuerlig förbättring.

 • Rätt roller och ansvar

  För att säkerställa tydliga ansvarsområden och ägarskap inom din organisation är det viktigt att definiera och implementera rätt roller. Vi hjälper dig att skapa och tilldela roller enligt bästa praxis, vilket bidrar till en effektiv och transparent organisation.

 • Effektiv hantering av SLA

  Att arbeta med Service Level Agreements (SLA) enligt bästa praxis är avgörande för att uppnå hög servicekvalitet. Vi hjälper dig att utveckla och implementera rutiner, mallar och processer för att hantera SLA/OLA på ett effektivt och strukturerat sätt.

 • Tjänsteorienterad kundvy

  För att ge dina användare en modern och värdefokuserad upplevelse kan ServiceNows Service Portal anpassas till en mer tjänsteorienterad kundvy. Vi stödjer dig i att designa och implementera en kundvy som uppfyller dina specifika behov.

 • Visualisering av relationer

  ServiceNows relationsvy är en kraftfull funktion för att visualisera konfigurationsobjekt. Om du behöver visualisera relationer mellan andra element, som tjänster, kunder och avtal, hjälper vi dig att skapa anpassade lösningar som ger en tydlig och användbar överblick.

Axians: Din partner för en framgångsrik ServiceNow-implementering

ServiceNow är en lysande stjärna på ITSM-himlen, och med Axians vid din sida kan du övervinna alla utmaningar och utnyttja verktygets fulla potential. Vi erbjuder den kunskap, erfarenhet och resurser som krävs för att din investering i ServiceNow ska bli framgångsrik.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig att lyckas med ServiceNow? Kontakta oss på info.axiansse@axians.com eller fyll i nedan formulär.

Kontakta oss!

Har du ett projekt? En fråga? Är du intresserad av våra lösningar? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig så snart som möjligt.