Kontor

Axians Linköping

Axians Linköping

En global aktör med lokal förankring

I 20 år har Axians Linköping hjälpt svenska företag med IT och telekom-lösningar.  Med en omfattande kunskap inom telekomindustrin har kunder anförtrott Axians Linköping med många olika typer av projekt, både stora och små.    

Så här kan Axians Linköping hjälpa dig 

Med 81 anställda uppdelade på två avdelningar kan Axians Linköping erbjuda ditt företag kompletta leveranser och helhetslösningar inom IT/Telekom samt IT-konsultation.  

Våra medarbetare

Tillsammans med den internationella Axianskoncernen har våra medarbetare i Linköping utbildats att ta sig an alla typer av projekt. Vi ger våra kunder globala och moderna lösningar som kombineras med gedigen kunskap om de lokala utmaningarna som finns.    

Vår expertis

  • Datainstallationer och installation av IT/Telekominfrastruktur
  • IT-konsultation och IT-lösningar

Kontakt:

Axians ICT AB,
Teknikringen 4C ,
583 30 Linköping

Se alla lediga jobb på
Axians i Linköping här!

 

 

 

Det jag gillade med Axians var att de inte bara erbjöd en lösning som fungerar idag, utan också en framtidsvision för hur vi ska kunna ha ett fungerade starkt nätverk de kommande tio åren. De kom hit med många egna initiativ som jag som beställare uppskattar.

Wallentinson Anna

Mässdirektör Livgrenadjärmässen

Vi kan hjälpa dig med

Kundcase

Wifi genom tjocka väggar

Ett WiFi starkt nog för att arrangera videokonferenser och samtidigt streama Netflix i ett hotell med inbyggd signalstörning. Det var utmaningen som Axians bjöds på när Livgrenadjärmässen Hotell i Linköping hörde av sig och bad om en nätverkslösning.

Läs hela kundcaset här

Kontakta oss