Operatörer och tjänsteleverantörer

Vi stödjer våra kunder med en End to End-strategi

På Axians arbetar vi med telekomlösningar på en global skala. Tillsammans med kunden levererar vi lösningar bland annat inom design, distribution, underhåll och drift av mobilnät.

Axians erbjuder lösningar för fiberanslutningar, trådlös kommunikation och kärnnätverk – alltid med kundens behov i åtanke.

Axians erbjuder lösningar för fiberanslutningar, trådlös kommunikation och kärnnätverk – alltid med kundens behov i åtanke.

Offentliga mobilnät

Vi stödjer utvecklingen av mobila nät

Behovet av bandbredd och prestanda ökar konstant hos mobilanvändare. Det gör att MNO:er ständigt behöver uppgradera sina telekominfrastrukturer. Detta för att kunna erbjuda mobilanvändare de allra senaste kvalitetstjänsterna. Tillsammans med våra kunder arbetar Axians för att säkerställa att slutanvändarnas behov möts. Det gör vi genom att öka infrastrukturens kapacitet med hjälp av exceptionella 4G och 5G-lösningar.

Fiberoptisk täckning

Bredband för alla

Behovet av bredband växer för var dag som går – både i hemmet och på jobbet. Axians strävar efter att minska den digitala klyftan och arbetar med lokala
myndigheter, CSP och viktiga intressenter för att bygga fiberoptiska nätverk för både hem och kontorsbruk. För att klara tillväxten av datatrafik följer vi alltid våra kunder i uppgraderingen av deras grundnätverk.

Privat kommunikation via mobilradio

Ett dedikerat och säkert kommunikationsnätverk

Vårt privata kommunikationsystem för mobilradio erbjuder ett dedikerat, elastiskt och säkert kommunikationsnätverk för all kritisk kommunikation. Det kan vara speciellt användbart inom räddningstjänsten, för underhållsarbete och i universitetsmiljöer.

Livsnödvändiga nätverk

Utvecklingen av livsnödvändiga nätverk

Rädslan för stora nätverksavbrott kan ibland hindra företag från att migrera till nya och uppdaterade nätverk. Störst är problemet för företag inom energi, transport och utbildningssektorn.

Täckning inomhus

Ett pålitlig nätverk som kan användas i svårtillgängliga områden eller där räckvidden inte är tillräcklig

För att förbättra anslutningen och användarupplevelsen använder sig Axians av förstklassiga täckningslösningar för inomhusbruk. Det gör vi med hjälp av en blandning av fasta och mobila verktyg såsom inomhusantenner med 3G och 4G-anslutningar. Vi arbetar aktivt med att utöka nätverksåtkomst och anslutningsbegränsningar som ofta upplevs i stora och ovanligt formade byggnader såsom arenor och tunnlar.

Vill du veta mer hur vi kan hjälpa er?

Kontakta oss!