Axians-Telecom

Drift & Underhåll

Att övervaka, följa upp, underhålla och säkra driften av hela eller delar av nätet är några av de saker vi fokuserar på.

Axians-Telecom-Drift

Vi förbättrar kommunikationen!

Vi är specialiserade inom utvecklingen av telefoni och erbjuder olika lösningar till både fasta och mobila nät för såväl operatörer som leverantörer av utrustning samt kommuner.

Telecom-tak

Byggnation, implementering och underhåll av mobila nät

Axians är specialiserade på konstruktion, byggnation och implementering av infrastruktur för mobil kommunikation.Optimering, övervakning och anpassning av fasta- och mobila nät

Vi på Axians är specialiserade inom utvecklingen av telefoni och erbjuder olika lösningar till både fasta och mobila nät för såväl operatörer som leverantörer av utrustning samt kommuner. Med ett effektivt nätverk av närmare 50 affärsenheter i Europa och 3 000 anställda specialiserade på konstruktion, rollout och underhåll av fasta och mobila nätverk erbjuder vi lokal service med internationell standard. Våra decentraliserade affärsenheter arbetar alltid nära våra kunder för att hjälpa dem att besluta om de rätta lösningarna för just deras telekommunikationsnätverk. I samarbete med våra kunder vill vi alltid försäkra oss om de bästa möjliga villkoren för optimering, övervakning och anpassning av nätverken till ändringar i trafikvolym och ny teknik. På samma sätt medverkar vi på Axians till att kundens nätverk och utrustning fungerar på bästa sätt.